Müller Cecília ismét megfogta a lényeget: ezt kell tudnod a hipóról, a szemceruzáról, a rúzsról és a vágódeszkáról - videó

Az országos tisztifőorvos ezúttal is több jótanáccsal szolgált.

Az elmúlt hetekben szinte naponta foghatta a fejét az ember az operatív törzs oszlopos tagjának monológjait hallgatva.

Müller ezúttal is rendkívül fontos tanácsokkal szolgált, így került szóba ismét a hipó, a szemceruza, a rúzs, a vágódeszka, a mosogatórongy, a kefe vagy éppen a húsvéti takarítás, mely során szerinte maszkot kell viselni. Érdekesség, hogy utóbbi viselését eddig egyáltalán nem javasolta.

Müller külső és belső megtisztulásra buzdította az országot, majd Wass Albertet is (szeretett volna) idézni.

Nagyon köszönjük!

Mondjuk hálásabb lenne az ország, ha a tisztifőorvos a már megszokott bullshitek, és az egyre inkább kormánypártra hajazó monológok és a maihoz hasonló jótanácsok helyett felelős, átgondolt, a vírus terjedésének visszaszorítása szempontjából elengedhetetlen intézkedések meghozatalát sürgetné. Miközben ugyanis egyre több a fertőzött, az elhunyt, az elmúlt napokban, hetekben a főváros és az ország kedvenc turistacélpontjai zsúfolásig tele voltak emberekkel, a kormány, a törzs közreműködésével pedig a koronavírus által leginkább veszélyeztetett időseket is otthonuk elhagyására buzdította, hazánk pedig szinte az összes európai országtól hetekkel le van maradva a járvány elleni harcban.