Deutsch Tamásnak nagypénteken is csak a hatalmi vágyainak ocsmány kiszolgálása jutott eszébe

Az ember azt gondolná, hogy még egy olyan humánumát vesztett egyed, mint Deutsch Tamás is képes félretenni az arcátlanságát addig, amíg emberéletek tömkelege forog veszélyben. Kiderült, ez legalább olyan naiv elképzelés, mint kereszténydemokratának gondolni a Fideszt.

Az jó ideje köztudott, hogy a kokain a központi idegrendszer stimulálásával az agy jutalmazó központjára fejti ki a hatását. Ja, bocs, ezt nem ide… Deutsch Tamás ugyanis soha nem drogozott. Ő hithű, magyar, keresztény hazafi, akiből nyilván csak a húsvét előtti spirituális elmélyülés válthatta ki a következős sorokat:

Deutsch Tamás jutalomközpontját nagypénteken az ingerelte leginkább, hogy 151 idős ember súlyos megbetegedésével kapcsolatban mutogathasson Karácsony Gergelyre, s közben egy egyszerű, ámde romló statisztikai adatnak minősítse őket. Mikor szerdán Pintér Gábor, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-KDNP-s tagja odalibbent az elé az intézmény elé sajtótájékoztatót tartani, ahol emberek küzdenek az életben maradásért, és elkezdett ujjal mutogatni az épületre azzal a felkiáltással, hogy Karácsony Gergely nem tesz semmit, azt hihettük, elértünk a járvány leggyomorforgatóbb pillanatához. De nem, mert a fideszes közpénzfaló tápláléklánc tetejéről még egy hitvány hiéna se csapott le úgy igazán a koncra.

Nyomasztó látlelet az ország morális állapotáról, hogy az igénytelenarcúvá silányult Deutsch Tamás patkány megnyilvánulásai egyáltalán közérdeklődésre tarthatnak számot ahelyett, hogy a Blahán dobálnánk neki az aprót. De az a helyzet, hogy a magyar társadalom egy részének valószínűleg tetszik, ahogy egy magát badass nemzeti hősnek képzelő illiberális agresszor egy képzelt ellenség felé mindig rázza az öklét. Persze, hogy tetszik, hiszen ezek a kamu kereszténydemokrata suttyósággenerátorok nevelték ki a TV2 Tények előtti szófákon a nekik tapsoló, gondolkodásról lemondott réteget.

Tőlük kérdezhetnénk is, hogy nektek ez bejön? Megvan a napi prolivitamin? Anyáztatok eleget a fővárost elrabló mocskos ellenzékre? Fasza. Akkor áldott húsvétot! Tapsoljátok meg Tomi nagy feltámadását, aki megint jól megmondta a Facebookon. Aztán ha van egy kis időtök a nagy keresztényi szeretetben, esetleg az ujjatok lobogtatása után elgondolkodhatnátok azon is, hogy a Pesti úti idősotthon lakóin segít-e a hánytatókapszulaként gyártott propaganda, amit nyeltek mint a nokedlit.

Vagy talán csak úgy simán imádkozzatok értük egy csöndes percig. Deutsch Tamás-i pofatépés nélkül.