A fideszesek igenis foglalkoznak nőügyekkel! – videó

Nőnap alkalmából már készítettünk egy gyűjtést annak bizonyítására, hogy a kormány mennyire nem tud mit kezdeni a nőkkel (sem). Sajnos a gyengébbik nem ellen irányuló, gyomorforgató megnyilvánulások azóta jócskán bővültek. Íme!

„Magyarország rettenthetetlen vezéréről” már régóta tudjuk, hogy nem foglalkozik nőügyekkel, innen is részvétünket fejezzük ki a kedves feleségének. Orbán „élete legbátrabb válaszával” Demeter Mártával szemben is bizonyította, képtelen bármit is kezdeni egy olyan helyzettel, amikor egy magabiztos nővel áll szemben (bár az a férfiak esetében is igaz, ami a kiégett despotát illeti).

De emlékezhetünk a faék egyszerűségű Kósa Lali hasonlóan óvodás megnyilvánulásaira is, amikor többször is „véletlenül” Szél Bertalannak nevezte Szél Bernadettet.

Azóta - többek között - Babák Mihály is „húzott egy keményet”, a fideszes polgármester úgy gondolta vicceskedik egyet egy szexista beszólással.

Nemrég pedig Kövér elvtárs tette fel arra a bizonyos I-re a pontot, amikor betekintést engedett rendkívül keresztény lelkének bugyraiba.

A roppant bátor „férfiak” jellemzése helyett mi ezen a napon inkább csak

boldog, szeretetteljes anyák napját kívánunk minden édesanyának, valamint nekik, és minden hölgynek olyan kormányt, amely megbecsüli, értékeli, nem pedig elnyomja és megalázza a nőket!

A Jobbik készített is egy összeállítást, mely azt mutatja be, milyen az, amikor mégis foglalkozik nőügyekkel a kormány.

(A cikk első változata 2020 május másodikán jelent meg.)