Kókadozó vadhajtások

Legalább akkora veszteség érte az egyébként is épp eléggé megtépázott magyar sajtót, mint amikor Schmuck Andor két leánykérése között egy időre eltűnik a bulvárnak nevezett hazai szennyújságok címlapjairól. 

A Vadhajtások nevű portál magát újságírónak képzelő fociultrája pont olyan celeb a nem kevés szélsőjobboldali Fidesz-szavazó lelkében, akiért nem sokáig sírnak a trash reality fanok, amennyiben Habonyék gyorsan találnak egy másik kellőképpen fehér és heteroszexuális férfit, akivel eljátszhatják a Bayer Zsoltnál szélsőségesebb, kirekesztőbb és erőszakosabb kommunikációs jampec figuráját. A célközönséget a műveletlenség 6 elemijét kijárt ösztönlények táborában listázhatná Kubatov Gábor. Merthogy „Bájer Zsoca” - igaz, eltartott kisujjal – mégiscsak Szerb Antalt és Örkényt olvas olykor, és szeretne inkább azokból idézgetni a Magyar Nemzet fejléc alatt megjelenő ungarische pártújságba. Persze eurocentre ugyanannyiért, mint eddig, hiszen - tudjuk jól - többet kell neki fizetnie még egy „gyíkvállú” indexesnél is lakbérre abban a „Kurvakerületben”, ahol a brancsbéli haverja helyett a múlt ősszel a „libsik” nyertek.

Nos, ezért kellett előrángatni valahonnan a gánti kőbányák mélyének is mélyebbről ezt a bunkó futballhuligánok közül kiragyogó selfie-botot. Ezt a bayeri szóhasználatot és az ennél is tahóbb ellenségeskedést vállalta fel mosdatlan szájjal az anno a Választási Irodánál fenekedő kopaszok közé is könnyedén beférő Bede Zsolt, aki most valóságos Big Brother-győztessé vált a nyilas-vircsaftra fogékony honfitársaink között azzal, hogy bejelentette: a jövőben nem fog szado-mazo pornófilmeket forgatni.

Kielégítetlenül marad így hát egy rövid pauzára az a gyáva, de elfojtott agressziója miatt hordában hangos ultra-illiberális választópolgár, akinek már a Pesti Srácok is puhapöcsűnek számítottak, és most nem lesz mire nyitogatni állandóan a zsebében turkálva a bugylibicskáját. Azoknak csinálta ugyanis Bede a videóit, akik hangosan zsidóznának és komcsiznának a Nagykörúton belüli egyirányú utcákban menetelve, ha kapnának hozzá a nyakukba egy gépfegyvert is, de anélkül csak a saját feleségüknek mernek lekeverni otthon egy pofont, ha át meri kapcsolni a tévét a Sajtóklubról a Jakupcsekre. Akik lövetnének is, mert úgy érzik, igény volna rá, de még nem kaptak rá parancsot a mindenhatónak gondolt vezérlőtábornoktól, ezért türelmetlenül várják a következő a nemzeti konzultációt.

Ám szomorú lehet maga Bayer Zsolt is, akit nemrég még tizenéves tüntetőktől védett pártszolgálatosra formált saját testével Bede, és aki azt mondta a Vadhajtások bimbózó értelmű reklámarcáról, hogy „Imádom a palit!”. Amennyiben ezt nem lehet az Orbán Viktor herezacskótartó-hordozói között kitört látens homoszexualitás-vírusra fogni, Bayer valójában arról a vágyáról kotyogott el intim részleteket, hogy ő is szeretne ugyanúgy káromkodni, lökdösődni és fenyegetőzni, neandervölgyi akcentussal uniós politikusokat provokálni és rózsaszín műfaszt tartani Alföldi Róbert elé, ahogy azt Bede közvetítéseiben a szóban forgó média-rohamosztagostól megszokhatta. Sőt, olyannyira irigy volt már rá, hogy kénytelen volt az elrohadt ereszcsatorna bűzét terjesztő blogjában ő maga is „bedéül” beszélni, kb. olyanokat, hogy: „Na, most aztán már befogod a mocskos pofádat!”

Ne essünk ugyanakkor tévedésbe, Bede utódjának kiválasztásánál a lovagkeresztes Bayer tanácsaira is számítanak majd az orbáni haditervkészítők!

Bede Zsolt ugyanis nem azért vonul most vissza gyáván az élő lincselés-provokációk közvetítésétől, mert egy kb. 55 kilós fiatal demokrata leköpte a legutóbbi kormányellenes tüntetésen, és nem is azért, mert nem tudná kifizetni azt az 50 ezer forintos büntetését, amit a szerencsétlen fakabát azért rótt ki rá, mert a nagy igyekezetében, hogy újságírónak látszódjon, letaposta bakancsával a Clark Ádám tér közepén a virágágyásokat.

Bedét most valójában a Lendvay utca láthatatlan háttérhatalmai vonták vissza a frontvonalból, ami sokkal nagyobb anyagi veszteséggel jár az egész különítményére nézve, mint a helyszíni bírság. Ezért dühös a Fideszre az egész Vadhajtások portál. Ezért nem fogják most behívni a HírTV stúdiójába a csinovnyik szerkesztők Bedét, hogy elsivákolhassa minden fájdalmát. Mert már nincs rá szüksége a habonyi propaganda-gépezetnek, ami viszont azt is jelenti, hogy még ennél is rosszabb vár majd ránk. Orbánnak ugyanis szüksége van a Vadhajtások olvasótáborára is, hogy esetleg behúzhassa a következő választást. És az egész történetben ez a legszörnyűbb…