A Fidesz megköszönte Müller Cecíliának, hogy korán felkelt - minden nap

Mivel az ellenzék semmit nem köszön meg Müller Cecíliának, a Fidesz most megköszönte. A mindent. De főleg, hogy korán kelt reggel.

Müller Cecíliát az ellenzéki oldalon folyamatosan sértegették, a Jobbiktól egészen Kuncze Gáborig. A tisztifőorvos asszony minden nap korán reggel felkelt, részt vett az operatív törzs ülésein, órákon át rendelkezésére állt a sajtónak, és mindemellett irányította a járványügyi védekezést. Mivel köszönetet maguktól egészen biztosan nem fog kapni, ezért mi itt megtesszük. Köszönet Müller Cecíliának az alázatos helytállásért! - mondta Dömötör Csaba.

És amúgy az nem igaz, hogy az ellenzék nem mond köszönetet. Mi például ezúton szeretnénk megköszönni Müller Cecíliának azt a rengeteg baromságot, amit a veszélyhelyzet eddigi 68 napja alatt mondott, mert ezekből temérdek mém született, ami sokaknak segtett elütni az időt a karanténban és szórakozni egy keveset.

Az olyan emberi életeket veszélyeztető kijelntéseit - mint például, hogy "egészséges ember ne hordjonmaszkot" - pedig inkább most ne emlegessük.