Na, végre! A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében új, 6000 férőhelyes sportcsarnok épül

Mint egy falat kenyér…

A 6000 férőhelyes multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok Székesfehérváron épül – derült ki a Magyar Közlönyben megjelent határozatból. A beruházást egyébként a tavalyi év elején a kormány még leállította, mondván az túl drága, most, hogy válság van, százezrek mentek tönkre az országban, végre jut pénz erre a nélkülözhetetlen létesítményre, amely egyébként a jégkorongcsapaté lesz.

A közbeszerzésen már 2018-ban kiválasztották a kivitelezőt, a "lekötelezhetetlen" Orbán Viktort reptető Garancsi Istvánt, akit Orbán legismertebb strómanjával, Mészáros Lőrinccel egyetemben a világjárvány sem hátráltat, hiszen nemrég az ország kaszinókirályává lépett elő. Garancsi ebben az esetben egy 25 milliárdos ajánlattal lett a befutó. 

Történik mindez akkor, amikor százezrek veszítették és veszítik még el a munkájukat, tömegével mennek tönkre a cégek, a járvánnyal hősiesen küzdő egészségügyi dolgozók az eddiginél is kevesebbet vihetnek haza, Orbánék pedig a válsághelyzetre hivatkozva sarcolják az ellenzéki pártokat, és önkormányzatokat.