Napi abszurd: Müller Cecília elfelejtette, hogy a koronavírus tünetmentesen is ugyanúgy fertőzhet

Nehezen képzelhettük, hogy az "egészséges ember ne hordjon maszkot" kiejlentés után tud még felelőtlenebb baromságot mondani Müller Cecília, de kiderült, hogy tud.

Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján örmmel jelentette be, hogy immár "a vidéki nagymamák is feljöhetnek a fővárosi unokákhoz". Az ép elme már akkor sem érthette, hogy ha nem ért véget a járvány, miért üzeni azt a tisztifőorvos, hogy innetől kezdve bátran köhögjük le a nagyit. Viszont utána még ezt is sikerült megfejelni, Müller Cecília ugyanis a mérvadó Lokálnak kérdésére is válaszolt, amit a fidesznyalonc portál ki is emelt.

Végre lazíthatunk a távolságtartás szabályain a szülőkkel, nagyszülőkkel szemben. Mossunk alaposan kezet, és csak egészségesek találkozzanak egymással – mondta. Hozzátette, akin nem jelentkeztek a koronavírus tünetei és egészséges, végre már meg is ölelheti, sőt még puszit is adhat a nagyinak.

Éppen itt az ideje, hogy kifejezzük a szeretetünket egymás iránt fizikailag is. Olyan hosszú idő volt, amit távol kellett egymástól töltenünk, hogy most már erre nincs szükség. A nagyszülők és az unokák most már találkozhatnak egymással - kezdte mosolyogva még kedden Müller Cecília, aki elárulta, mi az egyetlen feltétele annak, hogy a családok újra megölelhessék rég nem látott szeretteiket.

Mondom is: az, hogy mindenki legyen egészséges. Ennek feldolgozására most hagynék pár másodpercet.

Miután 70 veszélyhelyzetben töltött napig harsogta az operatív törzstől kedzve az összes virológuson át egészen Orbán Viktorig mindenki, hogy a koronavírusban pont az a rohadt veszélyes, hogy sokáig lappang és tüneteket nem okozva is képes fertőzni, Müller Cecília 3 hónap útán kiáll és közli, aki egészségesnek érzi magát, bátran ölelgesse a nagyit. A nagyit, aki a legveszélyeztettebb ebben a sztoriban, és aki még a boltban is csak 9 és 12 között vásárolhat továbbra is, hogy ne fertőzze meg a tünetmentes fiatal.

Nos, aki minderre még talál szavakat, és épeszű magyarázatot, az kérjük, írja meg nekünk a [email protected] címre. Nekünk már nem megy.