Végre ez is kiderült: Soros miatt "erőtlen" a hazai igazságszolgáltatás

A köztévének ezt több "szakértő" is alátámasztotta.

Soros György az elmúlt években jelentős anyagi támogatást nyújtott az amerikai igazságszolgáltatás egyes szereplőinek. A magyar származású milliárdos nem titkolt célja, hogy átszabja az igazságügyi rendszert. Hazánkban pár éve a bíróknak tartott érzékenyítő tréningekről érkező hírek kavartak nagy port. Kiszelly Zoltán politológus a hirado.hu-nak a börtönbiznisz és a gyöngyöspatai ügy kapcsán „perlési politizálásról” beszélt, amellyel át akarják alakítani a társadalmat olyan erők, amelyek valós felhatalmazás nélkül működnek – írta a hirado.hu.

Az adóforintokból működő mérvadó kormányzati szócső arra hívta fel a figyelmet, hogy Soros György Marikában durván pénzeli a demokrata ügyészeket, aminek az a következménye, hogy "erőtlen az igazságszolgáltatás". Na, de nem csak a tengerentúlra igaz ám ez! Soros Magyarországon is kiképzi a bírákat. A Magyar Idők számolt be először arról, hogy 2016-ban több mint száz igazságügyi dolgozó járt a Soros Györgyhöz köthető Magyar Helsinki Bizottság képzésein.

Az Európai Bizottság által korábban milliókkal támogatott magyarországi képzések célja a „szemléletformálás”, középpontjukban pedig a társadalom peremén élő csoportok vagy az illegális bevándorlók állnak, akikkel szemben toleranciára és előítélet-mentességre nevelik a tréningek résztvevőit – mondta korábban a hirado.hu-nak ifjabb Lomnici Zoltán. Az a Lomnici, aki szerint a forint is Soros miatt gyengül. Aki az M1-en többnyire úgy szokott szakérteni, hogy a propagandagépezet lakájai a szájábaszakértik a szavakat. Ja, meg az a Lomnici, aki kampányrendezvényen megszakértett már olyat is, hogy fertőző rákot hoznak a migránsok. Egyik legnagyobb szakértelme pedig az volt, mikor elmondta, miért nem jó az Európai Ügyészség.

De nem is ő az egyetlen, aki eme magasröptő tényfeltárásban részt vett. A kormány egyik leghűségesebb apródja, Kiszelly Zoltán szintén hangsúlyozta a bírák érzékenyítési politikájának fontosságát. A gyöngyöspatai ügy kapcsán is felidézte, hogy az is a már ismert Soros-szervezetekhez köthető perlési politikai része.

Tehát, ha eddig nem lett volna elég egyértelmű: nem azért erőtlen az Orbán-kormány által totálisab bekebelezett hatalmi ág, mert az Orbán-kormány által totálisan be van kebelezve, hanem mert Soros.

Van még kérdés?