Vágvölgyi Noémi Müller Cecíliáról: Szimpatikus ez a stand-upos Lenke, mert ugyanúgy hülyeségeket beszél, mint én

A népszerű bloggerrel nagyjából egy éve készítettünk utoljára villáminterjút, Noémi most visszatért, ezt pedig Orbán és az operatív törzs, no meg minden olyan közéleti szereplő bánhatja, aki az útjába kerül! Elmondta véleményét Müller Cecíliáról, Orbán válságkezeléséről, de beszélt arról is, neki megmaradt-e a munkája. Öveket becsatolni!

Zsúrpubi: Az operatív törzs, különösen Müller Cecília az elmúlt hónapokban összevissza beszélt. Az országos tisztifőorvos mára az ország legismertebb standuposa lett. Szerinted komolyan lehetett venni Müller tanácsait, milyen szerepben tudnád őt inkább elképzelni? Te betartottad a korlátozásokat?

Vágvölgyi Noémi: Nagyonokos tölle enis tanultam sokmindent pl a szájkosarat felkel teni escsak déllig szabad öregnekleni meg be tartoma a masfél méteret még magamtolis. aza leg roszab h apasimal nemtudok be meni egycere h megvegye nekema gucsizarát mermár el mullt 70 sajnos tul éllte avirust még várnomkela penzemre h rám hagya talán majda masodik hulám joblesz. dejo h pl mosmár el lehetmeni ét terembeis meravirus nemjároda az othon fözmagának mega strandra iskilehetmeni mera virus nemegyoda mernemlehet mengenia nyari formaája.

Nekem rokon szemes nagyon eza sztend apos lenke mer ugyanaszt csinájja mintén hűjeségeket beszéll ésaval keresia pénszt márnagyon vároma masodik évadot téllen mozis filmetis csinalnak belölle az akcijos csoport lesza cimje amostani gyurcsány rendezia feher hazba avégén meg menekülnek azenberek töllük.

 noemi_kep_1

Zsúrpubi: Orbánék ezerrel tolják a sikerpropagandát, a miniszterelnök eljátssza, hogy ő a megmentő, a szuperhős. Miközben nyíltan megüzenték a tönkrement embereknek, hogy nem tudnak velük mit kezdeni. Százezrek maradtak munka nélkül. Neked van még munkád, most, hogy nem tudsz kimenni Svájcba? Mit tanácsolnál azoknak az emberek, akik munka nélkül maradtak és nem számíthatnak a kormány segítségére?

Vágvölgyi Nomémi:

Csak azabaj h csak nekik sikeresamit csinállnak az enberekneknem meg menthetnéaz orszagot saját magátoll azlenea legjob téleg szuper hös ö volta hihetetlen Halk amikor iviven lajvozot akorvégre nemondot hűjeséget. nekem szerencsére nemszüntmega munkam mer sosevt az el tartassbol lehetcsak megéllni nekempl sokal jobvoltmosta kolera virus alat mer egyikpasimal se lehetet talállkozni inkáb el utaltáka pénszt azérisvároma masodik hulámot amig nemjönaz majd ki talállom h mijértnem érekrá. amostani gyurcsany nemfog adni semit mercsak stadijonokra kölltiapénszt tisztadilo leg roszab polgarm mester.

noemi_kep_2