A fickós Orbán feltöltött egy képet az uborkájáról

Úgy tűnik, a miniszterelnök különös kapcsolatba került az uborkákkal.

Az elemi erejű „Helló, ubik!” videó után.. 

a populista „vezér” ismét nagyot húzott Facebookon:

Azon töprengtünk, mi köze lehet a koviubinak a veszélyhelyzethez, hiszen a miniszterelnök, ezúttal is odabökte a bejegyzés elé, hányadik napja zajlik a harc.

Aztán rájöttünk, hogy miután Németh Sziló pár láda almával mondott köszönetet az alulfizetett mentősöknek, könnyen lehet, hogy a kis hamis Viktor arra készül, hogy néhány adag uborkával lepi majd meg a szintén siralmas bérekkel szembeköpött egészségügyi dolgozókat.

Csak reménykedünk benne, hogy egy újabb poszt majd tisztázza a helyzetet. Aztán ne lepődjön meg senki, ha egy következő képen a jó öreg Szilárd tűnik fel a háttérben egy nagy kondér birkafejes-csülköspacalt kevergetve, hogy aztán a két nehézsúlyú némi uborkával „lazítsa” le a a zsíros falatokat.

Komolyra fordítva, az „Isten áldja, drága miniszterelnök úr”  - kezdetű kommenteket látva sokan tényleg benyelik, hogy Orbán otthon uborkákat dugdos az üvegbe szabadidejében.

Persze mindez annyira nem is meglepő, hiszen sokan még azt is elhiszik, hogy neki tényleg Magyarország, és nem a hatalom az első.