Orbán válasza a válságra: "Itt az ideje, hogy bevessük a Nemzeti Konzultációnak az eszközét!"

Amennyiben most gondosan válogatott káromkodások özöne tör fel belőled egészen mélyről, Orbán családfáját is verbálisan érintve, ne érezd magad kellemetlenül vagy prosztónak. Nem vagy vele egyedül.

Alig több, mint 10 napja írtuk le: az ismét felpörgetett gyöngyöspatai kártérítési ügy témájában nemzeti konzultációra is készült a kormány, ami sajnos a koronavírus miatt háttérbe szorult. Akárcsak a börtönbiznisz. Viszont van már helyette 2-es számú Soros-tervünk. 10 nappal ezelőtt még egy olcsó viccnek szántuk, hogy ebből azért még bőven lehet nemzeti konzultáció is, hiszen a kormány nem valószínű, hogy lemondana a néphülyítés ezen drága, ámde annál ostobább és egyszerűbben kivitelezhető formájáról. És tényleg nem. Úgyhogy jelentjük: nemzeti konziltáció lesz a Soros-terv 2.0-ról.

A járvány egy súlyos dolog, nem lehet vele játszani, szerintem itt az ideje, hogy bevessük a Nemzeti Konzultációnak az eszközét” - mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában Orbán. A bullshit ezúttal a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szól majd: milyen intézkedéseket hagyjanak érvényben, milyeneket vezessenek be, hogyan gondolkodjanak a gazdasági válságkezelésről. 

És meg fogom kérdezni, mert azt meg kell kérdeznünk, hogy azt a Soros György-féle tervet, hogy adósrabszolgaságot eredményező örök kötvényeket bocsássunk ki, amelynek nincs lejárata, csak egyfolytába' fizetni kell, amíg élünk, sőt még az unokáinknak is.  Hogy ez bevezessük-e? - fogalmazott. (Amúgy érted: Ő kérdezi meg. Nem a kormány, nem a Fidesz. Ő. A hatalom. Egy személyben.)

A magyar közélet pedig kétség kívül abba a szakaszba ért, hogy ezt már nem lehet semmilyen szinten ízes káromkodások nélkül kommentálni. Úgyhogy inkább nem is tesszük meg.