Orbán szerint az elmúlt tíz év legjobb döntése volt a rendkívüli jogrend bevezetése

Ami ugye amellett, hogy  járvány felbukkanása óta jottányit sem segített az azóta tönkrement emberek százezrein, semmi mást nem szolgált, mint a populista „vezér” hatalmi törekvéseit, és még a fideszes szavazók jelentős része sem értett egyet vele. Szóval, amennyiben ő ezt tartja 10 éves kormányzása legjobb döntésének, akkor azzal elismeri, hogy alkalmatlan az ország vezetésére.

Az Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában elhangzott bullshitekből ezúttal is egy egész heti cikkanyag születhetne, ettől megkímélve olvasóinkat, ezúttal is csak pár gyöngyszemet választottunk ki a Kossuth rádió segítségével az éterbe tolt elképesztő agymenések közül.

Itt van rögtön ez a mondat:

Az elmúlt tíz év egyik legjobb döntése volt, hogy bevezettük a rendkívüli jogrendet.

Nos bizonyára Orbán és köre számára valóban jó döntés volt a rendkívüli jogrend bevezetése, amely nem a korona elleni, hanem a koronáért vívott harcot segítette, hiszen Garancsi, Tiborcz, vagy éppen Mészáros még nagyobbra hízott az elmúlt hónapokban. Sőt, ha jobban belegondolunk, Magyarország számára sem volt haszontalan, hiszen ez volt az a pillanat, amikor világszerte mindenki rádöbbent arra, hogy ennek az embernek a hatalom az első.

De ilyen volt, amikor a populista „vezér” az elmúlt tíz évre visszatekintve megállapította, hogy

nem a két szép szemünkért választottak meg minket a magyarok, hanem mert látták, hogy ha baj van, ránk lehet számítani. Ha baj van, még azok is ránk szavaznak, akik nem kedvelnek minket különösebben. Ezért kaptunk kétharmadot.

Cuki, ha nem tudnánk, hogy nagyjából 2 millió, függésben tartott, totálisan félrevezetett szavazóval, no meg a médiapiac kisajátításával ma kétharmados többségbe lehet kerülni erős és büszke hazánkban.

Falusi gyerek vagyok, úgy neveltek, hogy nagy nemzetnek vagyok a gyereke. És előbb-utóbb eljön az az idő, amikor ezt meg lehet mutatni.” A miniszterelnök szerint pedig ha a magyar erre rádöbben, akkor bármi sikerülhet. A magyar pedig azt is elfogadta szerinte, hogy csak munkával lehet boldogulni, „Magyarország Európa egyetlen munkaalapú társadalma

- folytatta a rendkívül puritán, magángépekkel repkedő, Várba költöző Orbán, aki arra ugyan nem tért ki, hogy Magyarország lassan inkább KÖZmunkaalapú ország lesz, és persze az Unióban, sőt már a régiónkban is nevetségesnek számító bérekről sem ejtett szót. Abban viszont igaza van, ha a magyar rádöbben arra, hogy egy nagy nemzet gyereke és eljön az idő, amikor ezt meg is mutatja, akkor bármi sikerülhet.

Más kérdés, hogy a kiégett despota számára az nem lesz majd egy vidám nap.