BújÓCSKA: Úgy tűnik, az Origo új taktikát alkalmazva próbálja kikerülni a feljelentéseket

Micsoda ötlet: Ha nem jutnak el hozzád a periratok, akkor nem is tudnak felelősségre vonni!

Hadházy Ákos bejegyzéséről, melyben a független képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a kormánypárti szennyportál rejtőzködő életmódot folytat, korábbi cikkünkben olvashattál. A független képviselő helyreigazítást kért a flufferportáltól azért, mert arról írtak, hogy el akarta ütni a kormány ügyeletes bohócát, B. Zsoltot. Az iratokat viszont egyszerűen nem vették át, a posta jelzése szerint azért, mert az Origo oldalán megjelent postacím nem létezik.

A Jobbik sajtóosztályától kapott információk alapján nem egyedi esetről van szó, az ellenzéki párt sajtó-helyreigazítással kapcsolatban indított pert az Orbán háziportáljaként funkcionáló oldal ellen. Vagyis csak indított volna, hiszen az Origo idézése két alkalommal is meghiúsult, a megadott címről ugyanis „cím nem azonosítható” üzenettel érkeztek vissza az iratok.

Érdekesség, hogy korábban a párt ugyanerre a címre sikeresen kézbesített küldeményt, és az Origo.hu szerkesztőségének 1538 Budapest, Pf. 507 postafiók-címe az impresszum szerint nem változott.

A következő kérdésekkel fordultunk az Origóhoz:

Mitől tartanak, hogy rejtőzködésre kényszerültek?

Mi a valódi címük?

Netán direktben a Lendvay utcába kell küldenie a levelet annak, aki el szeretné érni őket?

Amennyiben az e-mail címük valódi, és még válaszolnak is megkeresésünkre, cikkünket frissítjük.