Végre! A Fidesz kamu civiljei azt is megfejtették, ki miatt vannak zavargások az USA-ban: Soros!

Igaz, ennek idáig is egyértelműnek kellett volna lennie.

Jelenleg Soros tüntetésekkel és rendbontással az Egyesült Államokban Trumpot próbálja megbuktatni, de várhatóan a választások közeledtével Magyarországon is ez lesz - írja a CÖF a Facebook-oldalán. 

A ténymegállapításhoz szükséges szakértelmet pedig a Sorosreferens ifj. Lomnici Zoltán szolgáltatta. Az a Lomnici, aki szerint a forint is Soros miatt gyengül, és aki szerint Soros miatt "erőtlen" a hazai igazságszolgáltatás. Aki az M1-en többnyire úgy szokott szakérteni, hogy a propagandagépezet lakájai a szájábaszakértik a szavakat. Ja, meg az a Lomnici, aki kampányrendezvényen megszakértett már olyat is, hogy fertőző rákot hoznak a migránsok. Egyik legnagyobb szakértelme pedig az volt, mikor elmondta, miért nem jó az Európai Ügyészség.

Az úgynevezett Soros-szervezetek magyarországi ténykedése meggyőződésem szerint nemzetbiztonsági, illetve nemzetgazdasági kockázatot is hordoz. Az, hogy 2018-ban a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti irodája elköltözött Budapestről, sokak számára egy beismerő vallomással ér fel. A hálózat azonban itt maradt, és a hibrid civilek belpolitikai tevékenységének intenzivitása nem csökkent az elmúlt években. Sőt minden jel arra utal, hogy – bár ez természetesen fordított esetben nem valósulhatna meg – külföldi forrásból folyamatosan nyomás alatt kívánják tartani a nemzeti oldalt, és az említett ügynökszervezetek általi belügyekbe történő durva beavatkozás a 2022-es választások közeledtével csak nőni fog - jelentette ki a Soros-szakértő a Demokratának.

Hamarosan ugyebár már mindenki elmondhatja a véleményét Sorosról, hiszen a kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket, a kérdőívek gyártása és postázása június elején indul. Mindez pedig legfőképpen úgy oldja majd meg a válságot, hogy Sorosról is szó lesz benne.