Kásler nem bír leállni: szerinte a kormány figyelmet fordít a pedagógusbérek folyamatos emelésére

Na, persze. Orbán alkalmatlan emberminisztere pedig bizonyára arra próbál figyelmet fordítani, hogy ne mondjon büdös nagy ostobaságokat, mégsem sikerül. A miniszter szerint egyébként gyerek, szülő, pedagógus egyaránt élvezte a digitális oktatás előnyeit.

Rendkívül nagyra becsülöm a magyar pedagóguskart, akik gyakorlatilag egy hétvége alatt átálltak a digitális oktatásra. Rendkívül nagy teljesítmény volt. Én úgy ítélem meg, hogy a gyerekek, a szülők és a pedagógusok is élvezték az előnyeit, és nagy a tömeges igény, hogy a későbbiekben is legyen ilyen típusú oktatás

 -  mondta Kásler Miklós, aki természetesen egy újabb alákérdezős interjúban fejtette ki rendkívül szórakoztató álláspontját.

Sikerült egy olyan bázistartalmat kialakítani, ami ötvözi magában az európai értékeknek a nemzeti identitás kérdéskörének legfontosabb elemeit, valamint rendkívül korszerű ismereteket ad át, így például a digitalizációt.

- jelentette ki  az emberi erőforrások minisztere már az új nemzeti alaptantervvel kapcsolatban, majd megjegyezte, hogy „a járványhelyzettől függetlenül figyelmet fordít a kormány a pedagógusok bérének emelésére.”

Kásler szerint azért támadják, mert ő keresztény, hívő ember. Nos, miniszter „úr”, egyáltalán nem erről van szó. Önt azért támadják, mert gyáva és totálisan alkalmatlan. És többek között azért, mert van pofája kijelenteni azt is, hogy a kormány komolyan foglalkozik a pedagógusok bérével.