Közérdekű: Boldog István csirkéi megnőttek

Azt egyelőre nem tudni, hogy a házában lefoglalt bizonyítékok aktája is így növekszik-e, de lehet, hogy Polt Pétert is jobban izgatják a csirkék, ha fideszes politikusról van szó.

Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a minap a következő közérdekű információt osztotta meg a választópolgárokkal a Facebookon:

Miközben a csirkék növekedtek, Boldog Istvánt májusban hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények gyanúsítottjaként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség, nem sokkal később házkutatást is tartottak a politikus otthonában, és bizonyítékokat foglaltak le.

A jobbikos Csányi Tamás parlamenti képviselő írásban megkérdezte a legfőbb ügyészt arról, hogy pontosan mi történt Boldog István kétpói házában május 12-én, és hogy a politikus gyanúsított-e. Polt Péter válaszából pedig az is kiderült, pontosan mivel gyanúsítják. A főügyész azt írta, hogy május 14-én gyanúsítottként hallgatták ki Boldog Istvánt
  • két rendbeli felbujtóként elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének,
  • két rendbeli felbujtóként elkövetett vesztegetés elfogadása bűntettének
  • és két rendbeli felbujtóként elkövetett versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban elkövetett bűntettek megalapozott gyanúja miatt.

Amennyiben Boldog István börtönbe kerülne, komoly veszteség érné a hazai közösségi média felhasználókat, hiszen Facebook-oldala hasznos útmutató a mindennapokban. Érdemes követni. Amíg még frissül.