A kormány 10 év után felfedezte, hogy "az országnak remek orvosai, ápolói, kutatói, rendőrei, katonái és mentősei vannak"

Hosszú távú anyagi juttatásokban eme nagy felfedezés természetesen nem nyilvánul meg, de azért köszönik nekik, hogy vannak. Ja, és Soros!

A koronavírus-járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjáratának működését - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi remekbe szanott sajtótájékoztatóján.

Ugyanakkor hozzátette, hogy Soros, Soros, Soros, Soros, Soros, Soros és Soros mellett a koronavírus-járvány megmutatta, hogy a magyarok képesek az összefogásra, a közös védekezésre és azt is, hogy az országnak remek orvosai, ápolói, kutatói, rendőrei, katonái és mentősei vannak.

De ennél sokkal fontosabb, hogy kiderült, hogy a baloldal és a Soros-hálózat hogyan működteti gátlástalan hazugsághadjáratát, feltárultak azok a módszerek és az a hálózat, amellyel a Magyarország elleni támadásokat végrehajtják.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az okok nyilvánvalóak: azért támadják Magyarországot, mert nemzeti elkötelezettségű kormánya van, ami zavarja "a haladó liberálisok és a baloldal" érdekeit.    

Szerinte "olyan baloldali bábkormányt akarnak ültetni hatalomba, amely kész kiszolgálni az idegen hatalmak pénzügyi és gazdasági érdekeit, és kész betelepíteni a migránsokat".

Ja, és "résen kell lenni, át kell látni az egész hálózat működését, hogy "ne dőljünk be" a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjáratának".

Hollik István hosszú monológjában a remek orvosok, ápolók, kutatók, rendőrök katonák és mentősök egyéb szerepet nem kaptak. A Soros György elleni küzdelem ennél sokkal meghatározóbb.