Bréking! Nem csak támadja, lopja is a nemzeti konzultációs íveket a baloldal!

Gyalázatos! Hogy mennyire, arról Halász János tartott sajtótájékoztatót.

A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja" - közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Elmondta, hogy egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak - jelentette ki.

Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket - fejtette ki Halász utalva Hatházy Ákos akciójára.

És ez nem minden. Halász János szerint egyenesen azt jelenti, hogy "így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről".

Minderre a megcáfolhatatlan bizonyíték az alábbi videó:

A gyalázatos cselekedettel kapcsolatban az Origo már azonnal kiderítette azt is, hogy MSZP-s aktivistáról van szó. 

Hadházy Ákos vasárnap délután a történtekre egy Facebook-bejegyzéssel reagált, amiben többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a videón szereplő nő akár a saját postaládájából is kivehette a borítékot.