Napi humor: Már feljelentést is tesz a Fidesz a "nemzeti konzultáció ellopása" miatt

Gyalázatos dolog történt, ezt pedig nem hagyhatják szó nélkül.

Már írtunk róla, hogy a hétvégén a Fidesz egy videóval igyekeztt bizonyítani, hogy a "baloldal lopja a konzultációs íveket". Az Origo oknyomozásba is kezdett, hétfő délutánra pedig eljutottunk a feljelentésig. Orbán Viktor pártja ugyanis nem tűri ám a tolvajlást. (Haha - a szerk.)

Feljelentést tesz a szolnoki Fidesz, miután az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amely a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítását mutatja be - közölte a párt helyi közgyűlési frakciójának vezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

Tasnádi Zoltán arra hívta fel a figyelmet, hogy a nemzeti konzultációt az eddigiekhez képest hevesebben támadja az ellenzék, illetve a balliberális oldal, ez már Szolnokon is tapasztalható (!!!444!!!!!!444!!!!!!!!!!4!!!!!!! - a szerk.) Hozzátette, hogy a baloldali ellenzéki pártok a konzultációs kérdőívek begyűjtésére vagy éppen megsemmisítésére biztatják szimpatizánsaikat. 

Ez pedig gyalázatos, ahogy azt Halász János hétvégi sajtótájékoztatóján már kifejtette.

Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője aztán azt ecsetelte, hogy ez egyenesen az emberek "véleménynyilvánításának az ellehetetlenítése".

Egyszerűen el akarják megint hallgattatni a magyar embereket - vélekedett.

Ja, s az Origo azt is megírta, hogy "a baloldali propagandamédiumok elhallgatták a nemzeti konzultációs ívek ellopását". Ezt is érdemes elolvasni. 

Ugyanis: A magukat függetlennek és objektívnek hazudó baloldali propagandaoldalak (Hvg, Index, 444, 24, de még a baloldali kereskedelmi híradó, az RTL sem) egyetlen sort sem szenteltek annak, hogy beszámoljanak arról az Origo által feltárt botrányos esetről, miszerint Szolnokon egy baloldali aktivista nemzeti konzultációs íveket lopott. 

Szégyen! Így száll hát sírba a sajtószabadság!