Kásler havi 1,5 milliós tanácsadója szalonnával buzdít egészséges táplálkozásra

Bayer Zsoltnak fejtette ki prevenciós jellegű álláspontját.

"Tévedés ne essék, az egészségtelen táplálkozás nem arról szól, hogy a magyar ember szalonnát eszik. Egyen szalonnát! Inkább mint mindenféle vackokat, meki-akármiket"

- jelentette ki Kollár Lajos, Kásler Miklós tanácsadója a HírTV Bayer show című műsorában vasárnap este. Az egészségügyért is felelős minisztérium fejének ráadásul nem is akármilyen tanácsokat osztogat ő, hanem havi másfél milliós tanácsokat.

Így aztán adófizető állampolgárként fenntarthatjuk magunknak a jogot arra, hogy kijelentsük: Kollár Lajosnak nagyjából annyi fogalma lehet az egészséges táplálkozásról, mint Németh Szilárdnak.

Amúgy igen, egyél rengeteg szalonnát bátran, és legalább annyira esztétikus és egészséges leszel, mint ő:

Egyébként Kollár Lajos másfél milliós tanácsai és a kormánytagok jelentős részének pusztán megjelenése egzakt választ adnak arra a kérdésre, hogy miért elhízott hazánkban a felnőtt lakosság 30 százaléka, másik 30 százaléka pedig miért túlsúlyos. Ezzel az adattal egyébként elsők vagyunk az EU-ban, a világon pedig negyedikek (!). Jó étvágyat a szalonnához!

Ja, amúgy a szív- és érrendszeri betegségeket vagy a magas vérnyomást egyáltalán nem érdekli, hogy a plus size modell amúgy elégedett az alakjával, esetleg pozítív a testképe.