Verést ígért az Országgyűlés alelnökének a fideszes „újságíró”

Ambrózy Áron, a közpénzzel telepumpált Prosti Srácok propagandistája tervét egy roppant elmés Facebook-bejegyzésben ismertette. A posztot természetesen azóta már eltávolította, de ami egyszer az internetre felkerült…

Az orbánista azt sérelmezte, hogy őt mentelmi joggal rendelkező „f*szfejek” rágalmazzák, így aztán a jobbikos Brenner Kolomannak (saját szellemi képességeit illetően nem sok kérdőjelet hagyva ő Bráner Kolompárnak nevezi), azt ígérte, hogy

amint kiesik a parlamentből … megkeresem és sz*rt is kipüfölöm belőle.

ambrozy2

Miután az „újságíró” tökéletes jellemzést adott saját magáról, a poszt alatti kommentekből azt is megtudhattuk, milyen egy átlag Orbán-hívő. A hozzászólók közül sokan ugyanis ötletelésbe kezdtek, hogy mely ellenzéki politikusnak kéne még ellátni a baját.

kommentek

Ambrózy egyébként még a kormánypártok számára is kellemetlen lehet, hiszen az egykori Echo Tv Keménymag című műsorából már kitették a szűrét társaival együtt, miután Jakab Péter Jobbik elnök zsidó származására utalgattak, később pedig abból a műsorból is kirakták, amit a Demeter Szilárd vezette Petőfi Irodalmi Ügynökség készített, miután sleppjével a németek kiirtásán viccelődött.

Sokat elmond a Prosti Srácokról, hogy a jelek szerint számukra mindez belefért. Kérdés, hogy a mostani akciója után maradhat-e a roppant magas színvonalon működő propagandalap kötelékében az „újságíró”, vagy onnan is kidobják.

Ebben az esetben sem kell félteni, bizonyára megtalálja majd a helyét, elvégre mindig van lejjebb.

Képek: magyarhang.hu