A jobbikos képviselő Deutschnak: „Biztosan púderes maradt az orra!”

A Fidesz és lakájmédiája elkezdte tolni, hogy antiszemita botrányt okozott az Országgyűlésben a Jobbik, de valójában egészen más történt.

"Miközben Deutsch Tamás az Országgyűlésben arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, akkor ebben a pillanatban Nunkovics Tibor, a párt egyik képviselője gyakorlatilag lezsidózta a fideszes EP-képviselőt "- állítja a csicskamédia.

A valóság azonban most sem tükröződik a kormánysajtó soraiban, a parlamentben ugyanis valójában az történt, hogy Nunkovics Tibor, a Jobbik képviselője nem Deutsch Tamás zsidó származását firtatta, hanem drogfogyasztási szokásaira utalt. 

Az ellenzéki politikus erről közleményt is kiadott:

Mélységesen felháborít, hogy olyan gondolatokat akarnak nekem tulajdonítani a kormánypárti képviselők, amelyek a legsötétebb időket hozzák vissza - fogalmazott, majd visszautasította azt a lakájmédia által terjesztett hírt, hogy antiszemita kijelentést tett volna a Parlamentben.

Ezt csakis néhány kormánypárti képviselő állítja, akik olyan dolgot próbálnak meg rám kenni, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. Amit én mutattam, az nem volt más, mint Deutsch Tamás általam vélelmezett drogfogyasztási szokásaira utaló jel. Szó szerint azt mondtam: „Biztosan púderes maradt az orra!”. Ezt a mondatomat a képviselőtársaim is hallották, és ők is meg tudják erősíteni, hogy pontosan mi is hangzott el az ülésteremben - áll a közleményben.

Hozzátette, hogy aki figyelemmel kíséri Deutsch Tamás eddigi közéleti szereplését, illetve konstans ámokfutását, annak bizonyára nem mond újat, hogy miért nyilatkozott meg róla így.

Szégyen, hogy egy olyan ember, mint Deutsch Tamás - aki véleményem szerint drogos –, bárhol, bármilyen pozícióban képviselheti hazánkat - jelentette ki a jobbikos képviselő.