Az egyre kevésbé Ismerős Arcok a héten bemutatta új klipjét – Az Origón

Amíg a Jobbikkal szimpatizáltak nem nagyon játszotta számaikat egyetlen rádió sem, és persze a közpénz sem ömlött Nyerges Attila csapatához. De volt arcuk a kormányhoz dörgölőzni, és rájöttek, hogy aki NER, az nyer. Így pedig már nem is olyan nagy meglepetés, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is a kormánypárti propagandaportálon mutatták be új dalukat.

A klip üzenete arról, az évtizedek óta fennálló és erős kapocsként összetartó barátságról és szeretetről szól, ami egymás őszinte és feltétel nélküli elfogadásán keresztül mutatja meg azt a zenekari egységet, ami az elmúlt nehéz időszakban is összetartotta az Ismerős Arcok zenekart.

- mesélte a frontember a szennyportálnak.

Azért a nehéz időszak átvészelésében bizonyára jelentős mértékben járul hozzá az a tény, hogy az együttes beilleszkedett a rendszerbe, amely cserébe nem is hagyja őket cserben.

Nemrég például 12 milliót szánt Kásler miniszter úr a közösből arra, hogy dokumentumfilm készüljön a bandáról, de természetesen feltűntek a kormányzati megemlékezés kötelező elemeiként is.

Íme, a remekmű, ami a "szeretetről, egymás őszinte, feltétel nélküli elfogadásáról" szól. Igazán autentikus, pláne ha arra gondolunk milyen könnyedén, feltétel nélkül térdeltek le az Orbán-rezsim előtt...