Kapaszkodj meg: A Fidesz lapja megírta, hogy valójában Pikó András szervezett tüntetést maga ellen!

Történt, hogy a Fidesz vidéki cigányokat hordott Budapestre vélhetően pár ezer forintért, hogy úgy csináljanak, mintha a VIII. kerületi városvezetés ellen tüntetnének. Lebuktak, úgyhogy inkább megírták, hogy a kamutüntetőket Pikó Andrásék szervezték rá az igazi tüntetőkre. Itt kell lenned, hogy elhidd.

Hiába vonult a Polgármesteri Hivatal elé több száz elkeseredett józsefvárosi, ismeretlenek a demonstrációra rászervezhettek idegen tüntetőket. Az esemény végén Pikó András polgármester csapata azonnal egy „ismeretlen” eredetű videót kezdett el posztolni a közösségi oldalon, ezzel elterelve a figyelmet a tüntetés valódi céljáról, mint például a közétkeztetés körül kialakult korrupciós botrányról – mondta a szombati józsefvárosi „tüntetés” „szervezője”, amiről hogy, hogy nem, pont a Magyar Nemzet számolt be.

Nos, az „ismeretlen eredetű videó”, az a Józsefváros újság által készített anyag, ami bizonyítja, hogy a Fidesz megint bizonyította, hogy olcsón megvehető szavazólapnak tekintette a cigányságot.

A szombaton történtek alapján úgy tűnik, nem egy elbénázott, inkább egy meghekkelt tüntetésről beszélhetünk. Adott néhány elkeseredett, tüntetésszervezésben járatlan helyi polgár, és velük szemben áll Pikó András polgármester profi csapata. Pikó volt kampányfőnöke, Udvarhelyi Tessza, aki jelenleg is a polgármester jobbkeze, nemhogy rutinos tüntetésszervező, hanem saját vállalkozást is futtat – elemezte tovább a szituációt a méltán híres Lukács Rudolf.

Szóval összegezve: a fideszes romák igazi tüntetők voltak, és a gonosz józsefvárosi ellenzék ellen vonultak fel. A gonosz józsefvárosi ellenzék ezt nem hagyhatta, ezért ők hordtak fel vidékről ostoba cigányokat buszokkal, hogy megkérjék őket, hogy tüntessenek ellenük, mert ezzel majd hiteltelenítik a maximálisan hiteles, orbánista tüntetők igaz hitű, hazafias demostrációját, ami tulajdonképpen felkent asztalra csapás a balliberális pusztítás ellen.

A Magyar Nemzet szerzője pedig újságíró. Aki oknyomozott, forrást ellenőrzött, objektívan tájékozódott, majd tájékoztatott, és még véletlenül sem a pártközpontból jött utasítás alapján dolgozott tényszerű művén.