Orbán két nap alvás után bement a Kossuth Rádióba, majd hozta a faék egyszerűségű, kocsmai stílust

A populista „vezér”, akit legutóbbi elsöprő Brüsszelben aratott „győzelme” után legújabban egyszerűen csak papírhuszárként emleget a köznyelv, a jelek szerint kipihente magát, bár elég nehéz eldönteni, hogy valóban felébredt-e, vagy még álmodozik.

A fárasztó tárgyalássorozat után - amit az egybitesek előtt sikerként igyekezett eladni a kormányfő - előre jelezte, két napig aludni fog. Hol máshol ébredhetett volna a jó öreg Viktor, mint a Kossuth Rádióban, ahol újfent a megszokott kellemes környezetben vehetett részt egy alákérdezős beszélgetésen.

Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert én voltam katona, a fél életemet edzőtáborokban és öltözőkben töltöttem el…

És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon…

…A magyar és a lengyel erők Brüsszelnél megállították a liberális nemzetközi brigádok támadását.

- mondta többek között a költségvetési vitát értékelve A! KATONA, a félelmet nem ismerő szuperhős. Aki mellesleg korábban volt a "libernyák" Internacionálé alelnöke is. Aki itthon egy erős és büszke miniszterelnökhöz illően már bátran libernyákozik, vagy ha úgy kívánja a helyzet ballikozik egyet, miközben az általa libernyákozottak, ballikozottak, sőt a megvezetett szavazóikon kívül mindenki pontosan tudja, hogy pontosan úgy jött haza Brüsszelből, ahogyan kiment: egy világszerte elrettentő példaként emlegetett kistáskaként.

katona

Az országnak akkor lesz szerencséje, ha ez a "katona" leszerel...