"Hírek" a Fidesz alternatív valóságából: A baloldal verte szét az Indexet

Pontosabban a DK. Majd elment maga ellen tüntetni.

A PestiSrácok.hu indexes körökből származó információi szerint már bő egy hónapja lehetett sejteni, hogy a baloldal a legolvasottabb internetes lap szétverésére készül. Az Index sorsát a kezdetektől nyomon követő bennfentes portálunknak elmondta: a botrány kitörésének idején informális megbeszélést folytatott egy ismert baloldali médiaszemélyiséggel, aki tényként közölte vele, hogy az Indexet most baloldalról fogják szétverni, és arról tájékoztatta, hogy a DK már elindította az offenzívát. A TASZ a botrányt megelőző hetekben több ízben tartott jogi fejtágítást az Index szerkesztőségében dolgozók számára; feltételezhetően felkészítették őket a felmondásokra. A képzésekről a munkáltatót nem értesítették, csak utólag szerzett erről tudomást.

- így néz ki Magyarország legolvasottabb hírportáljának Fidesz általi bekepbelezése a kormánynyalonc médiában. Ugye 1956 forradalom volt, de egyesek ellenforradalomnak nevezik...

De van ám még ott, ahonnan ez jött!

"A függetlenobjektív Index segítségével folytatja balatoni lejárató kampányát a baloldal" - írja szintén a Pesti Srácok.

Vagyis: a baloldal szétverte az Indexet, hogy lejárassa a Balatont. Is. Esetleg: szétverte az Indexet, miközben vele járatta le a Balatont? Mindemellett még tüntetést szervezni is volt idejük maguk ellen. És ugyebár az sem lenne meglepő, ha valahol felsejlene egy Soros-szál. Instant win.

Szóval, miután Orbán Viktor és temérdek strómanja felvásárolta  a komplett Balatont, "az ellenzék állításaival ellentétben a kormány folyamatosan fejleszti a szabadstrandokat". Mert ugye a kormány csak értünk dolgozik.

Na, jó azért kapunk egy egzakt magyarázatot is arra, miért verte szét a DK az Indexet:

"A baloldal pedig felépítette a maga hecckampányát és most telekürtöli a világsajtót, azzal, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság és tombol a diktatúra."

Így már tűpontos. A baloldal szétverte a sajtát, és egyben az ország legolvasottabb portálját azért, hogy elmondhassa: Magyarországon megszűnt a sajtószabadság. Ahogy Deutsch Tamás szokta megfogalmazni a konklúziót: Ennyi.

(Ja, amúgy tegnap épp megint pert vesztett a Pesti Srácok. De ez már nekik a mindennapi rutin része, nem hírérték.)