Fidesz: A baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket a nemzeti konzultáción

Az prognózis előadója: Nacsa Lőrinc.

A kormánypártok szerint a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják véleményüket a legújabb nemzeti konzultáción. Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a baloldali pártok mindegyike támadja valamilyen formában a nemzeti konzultációt.

"Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumusok, az LMP-sek, a jobbikosok mind egy követ fújnak. Az egyik begyűjti a kérdőíveket, a másik kilopkodja  a postaládákból, a harmadik összetépi, a negyedik  megkérdőjelezi az egész konzultáció értelmét" - mondta.

Hozzátette: értetlenül állnak ezek előtt, vajon miért teszik ezt minden egyes nemzeti konzultációnál? Ugyanez történt a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságpolitikáról, a családpolitikáról szóló konzultációk esetén is - idézte fel.

Már írtunk róla,nem oylan régen, a Fidesz egy videóval igyekeztt bizonyítani, hogy a "baloldal lopja a konzultációs íveket". Az Origo oknyomozásba is kezdett, és hamar eljutottak a feljelentésig is. Orbán Viktor pártja ugyanis nem tűri ám a tolvajlást. (Haha - a szerk.)

Ennek előzménye volt, hogy "a baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban, már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja".

Ja, s még egy fontos Fidesz-közlemény a tegnapi napról: A koronavírus-járvány sok ember munkahelyét is veszélyezteti, ha a baloldalon múlt volna, akkor százezrek veszítik el munkájukat. 

Eközben amúgy a Fidesz a központosított pártállami médiájával épp felszámolja a sajtószabadságot, és amúgy több százezren vannak munka nélkül. De ez nem érdekes.