Halálos áldozata is lett Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel esküvőjének

A súlyos baleset után meghalt Borsos Olivér.

Ahogy korábban mi is írtunk róla, Rogán Antal exfelesége egy hete pénteken hozzáment új szerelméhez, Szendrei Dánielhez, az eseménynek pedig Mészáros Lőrinc egyik étterme adott otthont Tihanyban. Az ünnepélyes alkalmat azonban beárnyékolta egy tragikus baleset.

A vendégek között ott volt Borsos Attila és Szabó Edina volt válogatott kézilabdázó fia, a 29 éves Borsos Olivér is. A korábbi teniszező a 24.hu értesülései szerint súlyos balesetet szenvedett miközben tihanyi szállásuk első emeleti szobájába próbált bemászni, míg barátnője visszament a lagzi helyszínén felejtett kulcsért.

A baleset körülményeiről több pletyka is kering, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a 24.hu érdeklődésére annyit közölt az esetről, hogy „a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult”.

Tudni lehetett, hogy sérülései súlyosak, de most a Magyar Tenisz Szövetség Facebook-oldalán közölte: Borsos Olivér elhunyt.

„Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk. Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett” – írják.