Orbán megint elmondta: A magyar egészségügyi rendszer Európa egyik legjobbja

Lehet, hogy úgy van vele, ha sokszor mondják, akkor varázsütésre úgy is lesz. Mondjuk ez már a „Magyarország jobban teljesít” szlogen mantrázásánál sem jött be.

Ha péntek, akkor a férfi, a katona, a szuperhős betotyog befárad a Kossuth Rádióba, hogy a már megszokott alákérdezős közegben szóljon a néphez az alternatív valóságra még fogékony hallgatóságához.

Nem szabad, hogy elragadjon minket a hév, a lelkesedés, a szív, a nyár, a Balaton. Hanem legyen a fejünkben, jó, hátul, de azért legyen a fejünkben, hogy a vírus még itt van közöttünk

- figyelmeztetett Orbán, hozzátéve, ha meg tudná mondani, mikor lesz vége a járványnak, akkor nem miniszterelnök lenne, hanem orákulum. A vírussal kapcsolatban természetesen újfent elismételte a kormány által előszeretettel hangoztatott nyilvánvaló bullshitet, miszerint

Európa egyik legjobban teljesítő egészségügyi rendszere a mienk.

Igazán szerény volt a miniszterelnök úr, hiszen hozzátette az „egyik” szót.

Orbán ezt követően zenei ízlésébe is betekintést engedett, hiszen a könnyűzene támogatása kapcsán megjegyezte, hogy a cigányzene szerelmese, számukra 800 milliót különítettek el. Majd a kormányfő, mielőtt még valaki hiányolta volna, brüsszelezett egy jót. Csak hogy teljes legyen a kör.