Fideszes képzés oktatja, hogyan nyomd el a "balliberális véleményt" a Facebookon

Dühítő, hogy a balliberális médiatúlsúly mellett még balliberális hírek is jönnek szembe a közösségi médiában. Tenni kell ellene!

Cunamiként jönnek szembe veled a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott tartalmak? Szeretnél valamit tenni ez ellen? Olyan sok mindent szeretnél elmondani, viszont nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy már esetleg meg is próbáltad, de átütő sikert még nem tudtál elérni? Facebook, Instagram, online tartalomgyártás? A Megafon Központot segít neked! Mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, mégis szeretnénk, ha te is hallatnád a hangodat - írja a megafon.hu.

A Megafon Központ a mélyen orbánista Kovács István ötlete, aki korábban dolgozott a Nézőpont Intézetnél is, most az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. Projektjéről épp a Pesti Srácok készített vele egy kellemes nyári interjút.

A "tanfolyamáról" e frenetikus videó által tudhatunk meg érdekességeket:

Lényeges mondat, hogy a "Magyarország jövőjéért dúló harc itt dől majd el". Mégpedig azért lényeges, mert a Fidesz a jelek szerint nagyon komolyan gondolja, hogy a 2022-es választást a Facebook bekebelezésével szeretné megnyerni. Ennek egyik fontos eleme, hogy pont a napokban Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke javaslatot tett a kormánynak, hogy olyan jogszabályt alkosson a közösségi médiáról, ami szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálhassa ennek jogosságát.

Vagyis: Péterfalvi "adatvédő" Attila azt szeretné, hogy a személyes profilok felfüggesztésének felülvizsgálata legyen kormányzati kompetencia.

A Jobbik már reagált is arra, hogy az Orbán-kormány már a legnagyobb közösségi oldalt is szabályozná, és egy petíciót indítottak. Komoly következményei lehetnek, ha hatalom az internet véleményszabadságára is ráteszi a kezét.