Bayer Zsolt bolondok házába küldene egy fideszes képviselőt

Zsóti újabb esete azzal a bizonyos erdővel.

Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a pronyó-tábor mozgatására tartott orbánista újfent kipeckelte a száját, becsukta a szemét, majd beszaladt abba a bizonyos erdőbe, amibe már oly sokszor, gondolkodás nélkül űzte szervilizmusa. 

Történt, hogy a DK kezdeményezésére tegnap rendkívüli ülésnapot tartottak a parlamentben. Az ellenzéki pártok arról szerettek volna vitázni, hogy a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével. A Ház viszont határozatképtelen volt, mivel összesen 35 képviselő jelent meg, így Latorcai János elnök fél óra elteltével bezárta az ülést. 

Jött is Bayer Zsóti, hogy röhögjön egy nagyot az ellenzéken, szervilis kis ujjacskái pedig rögvest működésbe léptek, hogy a Magyar Nemzet hasábjaira röppentsék legújabb agymenéseit. 

Itt jegyezte meg Zsóti, hogy 

Végül elment tehát harmincöt ellenzéki képviselő, beültek és szavaztak. Igennel szavazott 33, egy nemmel, egy pedig tartózkodott. Fogalmam sincs, mi volt az, amiről szavaztak, de teljesen mindegy is. Viszont külön elbeszélgetnék azzal a kettővel, aki odament egy nemet és egy tartózkodomot nyomni. Nekik egészen biztosan szükségük lenne egy beutalóra abba az intézménybe, amely ápolt park mélyén található és rács van az ablakain. 

Ezzel arra utalt, hogy a két képviselőnek, aki nemmel szavazott, illetve tartózkodott, bolondok házában lenne a helye. 

Az Orbánfluffer figyelmét azonban ezúttal is elkerülte egy apró részlet, például az, hogy a harmincöt megjelent képviselő közül kettő nem volt ellenzéki. Aki nemet nyomott történetesen a fideszes Szűcs Lajos, aki pedig tartózkodott, az Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselőként tevékenykedett Budaörsön - szúrta ki a 24.hu. 

Zsóti érdekében reméljük, hogy van még hely az általa körülírt intézményben.