Új fegyvert vetett be a Fidesz a migránsokkal való riogatás során: Müller Cecíliát!

Végre eljött az idő, hogy Müller Cecília nem a nyers tojástól óv minket és nem a nyaralók szellőztetésére buzdít, hanem a migránsoktól véd meg: tudnod kell ugyanis, hogy veszélyes vírusok szabadulhatnak ránk, sőt a legkülönfélébb élősködők is a bevándorlók által.

Égető szükség volt már rá, végül most jött el az idő, hogy Müller Cecília is ellátogasson Röszkére. Végre ő is nyomatékosította: "az illegális migráció rengeteg veszélyt rejt".

"A migránsáradat miatt akár járványügyi gócok is kialakulhatnak" - fogalmazott Müller, miután Halmosi Zsolt főrendőr előkészítette neki a terepet azzal, hogy kijelentette: "a tavaszi visszaesést követően jelentősen emelkedett a migrációs nyomás a magyar-szerb határon".

Az elmúlt hónapokban az ország legismertebb standuposává előlépő Müller Cecília járványügyi monológjainak legfontosabb elemévé kétségkívül e mondatok léptek elő:

Az illegális migráció rengeteg veszélyt rejt, a migránsok sokszor ismeretlen helyekről jönnek, illetve általában olyan országokból, ahol sokkal magasabb a koronavírus-fertőzöttség. A migránsok akár más betegségeket is behozhatnak. Olyanokat, amelyek korábban soha, vagy nagyon régen nem fordultak elő Magyarországon, akár élősködőket is, olyanokat, amelyek Magyarországon nincsenek jelen.

Arról nem beszélt, hogy a felénk áradó migránsok - akik voltak olyan rendesek, és a járvány csúcsán, veszélyhelyzet idején nem támadtak -  útjuk során magukkal cipelik-e a nyunyókájukat, és kizárólag hipós kezelés után fogyasztják-e el tojásaikat, de a kormánypárti retorikát így is olyan minőségben sikerült elsajátítania, hogy még Bakondi Györgynek is fel kell kötnie a gatyáját.

Bár, ő már korábban - minden héten kétszer-háromszor - figyelmeztetetta járvány idején sem szabad, hogy lankadjon a figyelmünk a migrációval kapcsolatban, mert a bevándorlók csomó vírust hozhatnak Afrikából. Ezek között szerepel a fertőző rák is.