Napi szomorú: Megrongálták a siófoki Fidesz-irodát

Witzmann Mihály fideszes országgyűlési képviselő a Facebookon számolt be róla, hogy siófoki irodáját megrongálták, ő pedig már tudja is, hogy "ellenzéki politikai körökhöz köthető csoport" kívánt így üzenni neki. Mondjuk, ha fideszes csoport lett volna, az azért különös ívet adhatna a kormánypárti politikus karrierjének.

Hova jutott Siófok? Mi történik ezzel az egyébként sokkal jobb sorsra érdemes várossal? - teszi fel a kérdést a közösségi médiában Witzmann Mihály. Bejegyzésében hosszan háborodik fel, mert matricákat ragasztottak az irodájára.

Ez a kiakadás csak azért fura, mert mikor a 2018-as választás előtt vélhetően fideszközeli rongálók Siófokon (is) lefújták a Jobbiknak szinte az összes óriásplakátját, akkor nem háborodott fel "mi folyik itt Siófokon" címmel.

De akkor sem, mikor a siófoki - amúgy a dokumentumok szerint évek óta nem is működő - roma egyesület „megbízásából” az önkormányzati választás előtt karaktergyilkos óriásplakátok jelentek meg a Balaton fővárosának legforgalmasabb csomópontjain és útjai mellett, mégpedig azért, hogy lejárassák Lengyel Róbert független polgármestert.

Különös dolog ez a fideszes következetesség...