Fidelitas-bulik "királynője" volt a Fidesz által Borsod megyében indított Koncz Zsófia

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében október 11-én esedékes időközi választás roppant fontos a kormány számára, mert az itt elért eredménytől függ, hogy sikerül-e megőrizniük kétharmados többségüket. Úgy tűnik, ezért mindent be is vetnek, hiszen a balesetben elhunyt Koncz Ferenc lányát indítják a szavazáson. Ő viszont korábbról már sokaknak ismerős lehet.

Koncz Zsófia a Fidelitas alelnökeként, Ifjúsági ügyekért és környezettudatosságért felelős alelnökként, és a washingtoni nagykövetségen is tevékenykedett, sokak számára mégis egy korábbi a “Fidelitas legnagyobb beégései” címmel futó, népszerű videóból lehet ismerős. 0:13-tól Böröcz Laca mellett bukkan fel egy kis időre: 

Itt beszéltek a provokátorfigyelőről, melynek lényege az volt, hogy közzé szerették volna tenni azok nevét, akik szerintük szándékosan zavarják az állami rendezvényeket.  Nagy ötletük azonban nem pusztán az ellenzéknek, de a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak sem tetszett. A kezdeményezés végül nem valósult meg, mert jogsértőnek találták. 

A Fidesz új jelöltjét egyébként a Fidelitas-esték "királynőjeként" is szokták emlegetni. A jelek szerint nagyon szeretett bulikázni, sokakkal szívesen szórakozott.

kzs

Fotó: fidelitas.hu

kzs...

Fotó: fidelitas.hu

fidelitas.hu

fidelitas.hu

A fenti videó alapján valószínűsíthető, hogy hosszú beszédeket nem fog tartani a kampányban, ugyanakkor a borsodi falunapokon nagy partiarc lehet majd. De vajon tisztában van-e a helyiek problámáival, aki korábban a washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként?

Böröcz László azért szurkol neki:

Akárcsak a Fidelitas: