Ripost: Mióta Karácsony a főpolgármester, ellepték a hajléktalanok egész Budapestet

Szörnyű! Ráadásul meztelenül fekszenek. Tarlós legalább felöltöztette őket. Ja, nem.

Sok van, mi szórakoztató, de a kormánymédia széles skáláján mozgó tartalmai közül Ripostot olvasni a legszórakoztatóbb. Most épp az van, hogy a Fidesz által (értsd: a magyar adófizetők által) eltartott médiamunkások kinyomozták, hogy "meztelenül fekszenek a hajléktalanok a budapesti utcákon", Karácsony Gergely pedig nem tesz semmit október óta.

Szóval: "Kosz, mocsok, bűz és hajléktalanok mindenhol Józsefvárosban, elképesztő a látvány Budapest szívében."

Ezért is tüntettek júliusban Józsefvárosban.

Mondjuk, ez az állítás több szempontból fura. Egyrészt, mert Józsefvárosban pont hajléktalankülsejű egyedek tüntettek, akiket "valakik" hordtak fel vidékről Pikó András lejáratása okán. Ezt pedig el is árulták. Aztán azért is érdekes a riposti fordulat, mert miután "eredetiségükben" lebuktak a józsefvárosi "tüntetők", a kormánypárti média azt kezdte el terjeszteni, hogy valójában Pikó András szervezett tüntetést maga ellen.

Persze, abszolút real, hogy a hajléktalan-kérdés ügyében is tüntetett valaki, hiszen mint azt a kormánypárti hazugsággenerátor írja: Karácsony Gergely főpolgármester programjában szerepelt a hajléktalankérdés megoldása, de megválasztása óta semmi sem történt.

Sőt, további fejlemény, hogy 

az egyik józsefvárosi társasház takarítója, Gyüre Lászlóné Kőszegi Mária is ki van borulva.

„Minden reggel meg kell küzdenem a hajléktalanokkal, mert itt ülnek, fekszenek a járdán. Két ház előtti részért felelek az Auróra utcában, de egyre fárasztóbb, mert mire végzek, kezdhetem elölről: volt, hogy takarítás közben hátranéztem, és azt láttam, hogy a frissen felpucolt járdára piszkít valaki. Klórmésszel próbáljuk fertőtleníteni a falakat és a kapubejárókat, egyszerűen elviselhetetlen, ami itt van!” - mondja szomorúan Mária néni.

Bezzeg mikor Tarlós volt a főpolgármester! Egy darab meztelen hajléktalan se feküdt Budapest utcáin! De még ruhában sem! És Gyüre Lászlóné Kőszegi Mária sem volt kiborulva. Karácsony Gergely mondjon le!