Állítólag már kétezren regisztráltak a Fidesz "Facebook-troll" képzésére

A cél, hogy "közösségi médiát uraló liberális gőzhenger és az állandó cenzúra mellett a konzervatív hangok is teret kapjanak az online térben". Mert ugye most nem kapnak.

Már írtunk róla, hogy a Megafon Központ segítségével fideszes képzés fogja oktatni, hogyan kell a "balliberális véleményt" elnyomni a Facebookon. A Megafon Központ a mélyen orbánista Kovács István ötlete, aki korábban dolgozott a Nézőpont Intézetnél is, most az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. Projektjéről a Pesti Srácok készített vele egy kellemes nyári interjút.

Most a Magyar Nemzet közölte vidáman: már több mint kétezren regisztráltak a Megafon képzésére.

Még nyolc napig lehet jelentkezni a nemrég alakult Megafon Központ képzésére, amelynek célja, hogy a közösségi médiát uraló liberális gőzhenger és az állandó cenzúra mellett a konzervatív hangok is teret kapjanak az online térben. A kezdeményezés már most hatalmas népszerűségnek örvend: egy hónap alatt kétezren jelentkeztek, így nem csoda, hogy a Megafont a liberális hálózat és az ellenzéki pártok azonnal össztűz alá vették - áll a cikkben.

A Fidesz a jelek szerint nagyon komolyan gondolja, hogy a 2022-es választást a Facebook bekebelezésével szeretné megnyerni. Ennek egyik fontos eleme, hogy pont a napokban Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke javaslatot tett a kormánynak, hogy olyan jogszabályt alkosson a közösségi médiáról, ami szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálhassa ennek jogosságát.

Vagyis: Péterfalvi "adatvédő" Attila azt szeretné, hogy a személyes profilok felfüggesztésének felülvizsgálata legyen kormányzati kompetencia.

Persze, a kormánymédia szerint ez nem igaz.

A Megafon küldetése, hogy segítsen a konzervatív, jobboldali véleményvezéreknek áttörni az „elhallg(att)atás falát”, hiszen sokak számára lehetnek ismerősök a balliberális oldal módszerei: mindenkit megbélyegeznek és szétcincálnak, aki nem velük ért egyet – mindezt természetesen a véleményszabadság fényében – fogalmaz a PestiSrácok.

Szóval érted: szegény kormánypártiak össztűz alatt élnek, és meg vannak bélyegezve. Gyorsan morzsoljon is el minden balliberális megbélyegző egy szánalomkönnycseppet!