Több Balaton, kevesebb Adria: Pataky Attila a tó felett is látott "furcsa objektumot"

Izgalmas interjút készített a likebalaton.hu Pataky Attilával. A csajozós sztorik mellett nem maradt ki az ufó-téma sem.

Nehéz lenne az olvasottakat elmesélni, így álljon itt szórul szóra Pataky Attila és a likebalaton.hu szerzője között zajló bezsélgetés egy fontos momentuma:

– Tudható rólad, hogy hiszel az idegen lények, civilizációk létezésében. Pár éve a Balaton felett is láttatok a földönkívülieket az égen.
– Legalább 6-8 alkalommal volt már ilyen az életemben. Azt gondolom, hogy ma már nagyon “anyagba dermedtnek” kell lenni ahhoz, hogy valaki az ilyen gondolatok miatt bolondnak nézzen, s feltegye a kérdést: “Te hiszel az ufókban?” Ez badarság. Én a teremtésben és a teremtő Istenben hiszek, a többit tudom. A többit tudni kell, nem hinni. Az univerzum nyüzsög az élettől. Volt pár alkalom, amikor különböző objektumokat láttam, észleltem és nem is voltam egyedül, más is átélte velem. A Balaton-parton ültem a naplementében egy lánnyal, és akkor is érzékeltem valamit, belső hidegrázás formájában. Láttam az égbolton egy a furcsa objektumot is. Akkor még bolondnak néztek emiatt, most már fordult a világ: bolond, aki azt gondolja, hogy egyedül vagyunk az univerzumban.

A zenész az interjúban csajózós sztoikat is elmesél, de szó esik a koncertekről és a karanténról is. Ezzel kapcsolatban pedig eszünkbe juthat, hogy Pataky Attila korábban megfejtette, mi áll a koronavírus hátterében.

Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki

- árulta el a Ripostnak még márciusban az énekes, de ennél mélyebbre is hatolt:

Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk - fogalmazott.

Ha elméletét nem is, járvány alatti munkáját azért a magyar kormány jutalmazta közpénzből: bár elmaradt az EDDA amerikai koncertje, az erre kapott 24 milliós támogatást nem kellett visszaadniuk.