Ifj. Lomnici "szakértő" Zoltán: A Fidesz valójában ellenzékben van

A kormányoldalon mindent is megszakértő ifj. Lomnici Zoltán most azt szakértette meg, hogy a 10 éve kormányzó Fidesz-KDNP - a real polgári, nemzeti oldal - igazából még mindig ellenzékben van. :(

Ifj. Lomnici Zoltánnal nagyon-nagyon sok szórakoztató tartalmat mondat ki a pártállami "sajtó", ő pedig minden alkalommal rendíthetetlen határozottsággal áll a szakértértelemre váró kormányzati kommunikációs panelek mellé, hogy a sorosozásra, migránsozásra és balliberálisozásra éhező szekértábor békés nyugdíjasai felhangosítsák az Oriont.

Régóta vár szakértelemre a "nemzeti oldal" magyarországi helyzete is, ezt az űrt töltötte be szombaton Lomnici a HírTV-ben, amit a 444 vett észre, mert egyébként nem munkaköri kötelességből aligha néz valaki ilyesmit.

Szóval a szakértő szó szerint ezt mondta:

„Mi, ezt sokszor kijelentettük már, de a nemzeti oldal – ha tetszik – ellenzékben van.”

Lomnici – aki a nemzeti oldal alatt ugyebár nyilván a Fideszt értette – azt mondta, ezt rögzíteni kell, mert bár a baloldal romjaiban hever, a mögötte lévő erők élnek és virulnak, de nem ők a valódi ellenzék Magyarországon.

„Tehát ez a nemzeti, forradalmi, fülkeforradalmi – ahogy szokták, ugye, becsmérleni, aposztrofálni –, újjáébredő polgári oldal, ez még mindig olyan ellenzéki szerepkörbe kényszerül, amelyet egyébként érdemtelenül, a három kétharmad után nem kellene”

– fogalmazott.

Amúgy Lomnici szavaira érdemes figyelni, hiszen az M1-en többnyire úgy szokott szakérteni, hogy a propagandagépezet csicskái a szájábaszakértik a szavakat. Aztán kampányrendezvényen megszakértett már olyat is, hogy fertőző rákot hoznak a migránsok. Egyik legnagyobb szakértelme pedig az volt, mikor elmondta, miért nem jó az Európai Ügyészség. Ja, és azt is megállapította már, hogy a baloldal retteg a nemzeti konzultációtól.