Gödörből a lyuk: Lomnici "szakértő" Zoltán elítéli az SZFE oktatóinak magatartását

A CÖF nevében. Mely nagyoncivil szervezet mindig megvédi az ellenzékben lévő elnyomott polgári-konzervatív-keresztény gondolkodókat a liberális fertőtől. Ehhez általában százmilliós támogatásban is részesülnek közpénzből. Csak, hogy biztos legyen a védelem.

A Civil Összefogás Fórum keddi sajtótájékoztatóján ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője elemi erejű mondatokkal ítélte el "a képzést ellehetetlenítő oktatói magatartást":

"Elítéljük azt az oktatói attitűdöt, amely a hallgatókat felhergeli, és elítéljük azon szűk, agresszív kisebbség lépéseit, amelyek arra irányulnak, hogy ellehetetlenítsék a normális oktatást ezen a nagymúltú felsőoktatási intézményben."

Lomnici rövid monológja kissé Marsi Anikósra sikeredett, itt meghallgatható. Humorkedvelőknek ajánljuk.

A kormányoldalon mindent is megszakértő ifj. Lomnici Zoltán amúgy a minap épp azt szakértette meg, hogy a 10 éve kormányzó Fidesz-KDNP - a real polgári, nemzeti oldal - igazából még mindig ellenzékben van.

Ja: A CÖF-nek az ilyesmi fontos feladatai közé tartozik, melyek ugye nemzeti civilségükből fakadnak. Ha emlékszik még valaki, a 2016-os volt a legcivilebb évük, akkor ugyanis a többségében állami tulajdonban álló Magyar Villamos Művek (MVM) több mint 500 millió forinttal támogatta a kormánypropagandát népszerűsítő Civil Összefogás Fórum  alapítványát.

2017-ben csak azért kaptak 7 milliót adóforintokból, hogy Soros ellen tüntessenek Brüsszelben, de ki a fene számolja...