A saját oldalán szedték szét Orbánt a kommentelők

A tegnapi bicskanyitogató monológja a Facebookon is kiverte a biztisítékot.

Orbán Viktor szerda délután pont ugyanazt a formáját hozta, mint az "első hullám" alatt, hónapokkal ezelőtt: már korábban bejelentette, hogy majd valami nagyot bejelent, aztán megint olyat jelentett be, amiben emberi lény logikát felfedezni nem képes, a részletekről pedig megint nem tudni semmit.

A kormányfő egy mondatban közölte: a szórakozóhelyeknek 11 után be kell zárni. Csupán azt nem közölte, hogy mikortól és azt sem, hogy mi minősül pontosan szórkozóhelynek. Természetesen nem szólt arról sem, hogy megint mi lesz azokkal, akik emiatt esnek ki a munkából. Azt, hogy a vírus ezek szerint 11 óráig nem fertőz, már nem is édemes emlegetni, a korábbi kormányrendeleteknek is nagyjából annyi értelme volt, mint ennek.

A tesztek hatósági árát 19 500 forintban állapították meg. Vagyis Orbán felolvasta a papírjából, hogy csak ennyit kérhetnek el érte mindenhol. (Köszönjük szépen, 19 500 forintot már bárki képes többször is kifizetni Magyarországon! - a szerk.) Legalábbis gondolják Nerisztán közpénzlovagjai.

A magyar emberek viszont nagyon nem, és erről árulkodik Orbán Facebook-oldalán a tegnapi videó alatt fellelhető kommentek özöne.

Íme néhány a teljesség igénye nélkül:

Akinek van kedve, itt még szemezgethet: