Németh Szilárd megint lement a déli határra, hogy elmondja: Migráns!

Régen volt már. Vártuk. Talán érdemes lenne hosszabb időre a kerítés közelében hagyni, hiszen őt látva egészen biztosan egyetlen migráns se akarna Magyarország közigazgatási területére lépni.

Talán 2018-ban írtunk róla először, hogy Németh Szilárd két sorosozás között valahogy a déli határhoz keveredett, és látszólag tökéletesen alakította azt a szerepet, amit a természet, és az intelligencia iránti vágy teljes hiányának elegye szabott rá. Ugyenebben az évben Kósa Lalival is ellátogatott a szerb-horvát-magyar határhoz, hogy megnézzék, egy sertéspestissel megfertőzött szendvics se próbál átjutni a kerítésen.

Szilárd céljai, üzenezei, megoldásai 2020-ra sem változtak: 

Egyre növekvő a nyomás a déli határzáron, amely azonban betonbiztosan őrzi Magyarország és Európa határait - jelentette ki a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjének csütörtöki ülése után.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára figyelmeztetett: ahhoz, hogy meg lehessen őrizni Magyarország, illetve Európa működőképességét, békéjét és biztonságát, fel kell tartóztatni a migránsokat, a koronavírus okozta járványhelyzetben pedig ez különös jelentőséggel bír, az illegális bevándorlók legtöbbje ugyanis a pandémia gócpontjainak számító területekről érkezne Európába.

Nem engedhető meg, hogy a migránsok behurcolják és szétterjesszék a kórt - ami ellen már hónapok óta folyik a küzdelem -, mert az gyakorlatilag az ország leállásához vezetne - fejtette ki Szilárd.

Természetesen Soros György sem maradt ki a buliból, ezt a jegyzőkönyv kedvéért mindig el kell mondani:

Németh Szilárd szerint "a szervezetten ideérkező migránsok, és az őket biztató Soros által fenntartott NGO-k, valamint a baloldali politikusok közösen támadják Magyarországot", a határzárnál fizikálisan, Brüsszelből pedig szintén minden elképzelhető módon: kettős mércét alkalmazva, valamint a kerítés felszámolását és a kötelező kvóta bevezetését erőltetve.

Mindez hatalmas nyomásként nehezedik ránk. Akárcsak Németh Szilárd. De nyugodjunk meg: megvédenek minket!

Ja, amúgy szerinte 5 éve terrortámadás érte hazánkat:

És még valami, a kedvenc Németh Szilárdos határlátogatásunk amúgy ez:

(Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (balra) megtekinti a Bács-Kiskun megyei határszakaszt 2020.06.18-án.)