Megetették Németh Szilárdot a Pesti TV-ben (is)

Van a televíziózásnak egy olyan szegmense, ami már annyira trash, hogy a néző nem csak rémülten vetődik a távkapcsoló után, hogy minél előbb szabaduljon, hanem mély szégyenérzet fogja el amiatt, hogy egy és ugyanazon nemzet tagja azokkal, akiknek a látottakat nyilvánnoságra sikerült hozniuk. Na, a Pest TV-n péntek este sugárzott "műsor" Németh Szilárddal fűszerezve pont ebben a kategóriában keresendő.

A Honvédség került terítékre, méghozzá Németh Szilárddal, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával csapaterőben. Jeszenszky kispadján Ambrózy, Megadja és Takács ült, a kanapén pedig Mészáros Nóra.

Ez volt a hivatalos felvezető. A valóság pedig olyan mély fájdalom, amit jelen korunkban kizárólag a kormánypárti "humor" képes kiváltani az emberi lényekből. 

Mivel a teljes műsort megtekinteni a legkeményebb, valószínűleg maradandó károsodást is okozó szellemi és fizikai igénybevétel lenne a humánumot még nem elvesztett honpolgároknak, nem ismerünk olyat, akinek sikerült volna ezen akadályt megugrani. Nekünk sem.

Annyi biztos, hogy Jeszenszky Zsolt megetette Németh Szilárdot. Bizonyára azért, mert amúgy máskor keveset étkezik. A magukat honvédőnek érző brigád küllemét és kognitív funkcióinak szörnyű vergődését szavakkal visszaadni lehetetlen, beszéljenek inkább a képek:

Szóval, ők lennének a nemzeti-ketesztény-konzervatív-polgári honvédőink. Szellemi és fizikai értelemben egyaránt. A bőrfotelben szétfolyó illetékes elvtárs és bohóc barátai. Jaj, dehogyis, bocsánat, ők az "ép testben ép lélek" ars poetica kereszténydemokrata képviselői, a normálitás felkent őrzői, a liberális mételytől a magyar kultúrát védő hazafiak. Ez első blikkre átjön.

Aki amúgy szereti kitolni az emberi tűrőképesség határait, az itt megtekintheti a teljes műsort: