"Javult a közbiztonság" - szólt a Fidesz, majd rögtön két férfi támadt rá egy nőre a XIII. kerületben

A fideszes politikusoknak még mindig egészen más elképzelésük van a valóságról.

A biztonságot illetően mind az európai országok között, mind világszinten az élmezőnyben van Magyarország; az ország közbiztonsága jelentősen javult - összegezte az MTI-nek nyilatkozva Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke a testület keddi ülésén elhangzottakat.

Pintér Sándor ugyanezzel kapcsolatban kijelentette:

Magyarországon a közrend, a közbiztonság szilárd, kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes...nincs kritikus körzet, település vagy városrész, nincs no-go zóna Magyarországon. 

A két zseniális megnyilvánulás után alig telt el 12 óra, s az orbánnyalonc Origo a következőkről számolt be:

Két férfi támadt rá egy nőre a XIII. kerületi Victor Hugo utcában, el akarták lopni a nyakláncát. A rendőrség keresi őket.

A képen látható férfiak szeptember 28-án, fényes nappal támadták meg az asszonyt. Megpróbálták kitépni a nyakából az ékszereit. Bár a nő nyaklánca elszakadt, nem tudták elvenni tőle.

Fotó: police.hu

Őszintén kívánjuk Kósa Lajosnak és Pintér Sándornak, hogy egyszer kíséret nélkül, egyedül sétáljanak be este 8 után a VIII. kerületi Orczy út-Diószeghy utca és Mátyás tér környékére, az ózdi Hétes telepre vagy mondjuk a miskolci Lyukóvölgybe. Azért csak egyszer, mert másodjára már nem biztos, hogy lesz lehetőségük.