Orbán Ráhel várandósan állítólag fél a fertőzéstől, de júliusban azért lehúzott maszkkal shoppingolt

Nagyon izgalmas cikket közölt csütörtökön a Blikk arról, hogy Orbán Ráhel a harmadik gyerekét várja és hamarosan szül. Állítólag nagyon óvatos, és alig mozdul ki otthonról. Júliusban még nem volt annyira óvatos, akkor még egy 700 ezres tatyóval és állra húzott maszkkal shoppingolt.

Szóval, megint gyarapodik az Orbán család. És most kivételesen nem a bankszámlájukra kell gondolni, bár annak bővülése folyamatos.

Lapunk úgy értesült, Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva láthatja meg a napvilágot, Ráhel legalábbis így van kiírva szülésre. Érdekesség, hogy ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt - írja a Blikk.

A "fokozott óvintézkedés" júliusban még így nézett ki, melyről olvasónk készített beszédes képeket:

A vállán amúgy egy csekély 1890 eurós, kb. 650-700 ezer forintos táska lógott, azzal könnyebb óvatosnak lenni.

Arról nincs a Blikknek egyelőre információja, hogy a harmadik gyerek használt pelenkáit hova dobja majd Orbán Viktor saját lábon álló, kulturharcos leánya. Bár a külföldi utazás bonyolult mostanság, a nertársak még így is el-eljutnak az Adriára, úgyhogy akár újra lehet számítani ilyesmire: