Miért hallgatnak Müller Cecíliáék arról, hogy szombaton elhunyt egy 39 éves tanár koronavírusban?

Olyan intézményben tanított, ahová általános iskolások és gimnazisták is járnak. Megfázásos tüneteire lázcsillapítót és forró italt javasolt háziorvosa, állapota azonban romlani kezdett. Láza lett, fájni kezdett a torka, és folyamatosan köhögött, majd még rosszabbul érezte magát. Ekkor küldték a vidéki kórházba, ahol előbb covid-gyanús osztályra került, két nappal a mintavételt követően derült ki, hogy pozitív a tesztje. 

Átkerült az igazolt covidosok intenzív osztályára, a légzése azonban összeomlott, géppel tudott csak lélegezni, mesterséges kómába helyezték. Kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála, a vírus pedig a szívet is megtámadta. Múlt szombaton, október 3-án hunyt el, 12 nappal kórházba kerülése után, de azóta sem tüntették fel az áldozatok között. 

Összességében elmondható, hogy a hypertoniás, diabeteses betegnél SARS-2 COVID kiváltotta légzési elégtelenség, ARDS többszervi elégtelenségbe progrediált, mely komplex intenzív terápiával sem volt már reverzálható és a beteg halálát okozta  

- olvasható a zárójelentésben. A szörnyű eset azonban ennek ellenére nem szerepel az operatív törzs statisztikájában. Ezt abból lehet tudni, hogy a kormányzati járványhonlapon nem található ilyen életkorú áldozat - szúrta ki a 444.hu. Ami azért is roppant érdekes, mert a tisztifőorvos napi sajtótájékoztatóin rendre beszél az elhunytakról. Vajon ebben az esetben miért tesz kivételt? És miért hallgat a kormány a tragédiáról? 

Többször megírtuk már, hogy a minisztérium intézmények felé intézett járványellenes ajánlásai totálisan betarthatatlanok. A pedagógusok, gyerekek, szülők pedig így egyaránt komoly veszélynek vannak kitéve. Az, hogy a 39 éves tanár halálát titkolni akarják, a kormány részéről felér egy beismerő vallomással.