"A borsodi uzsorás-, és egyéb maffia illusztris tagjai sok mindenre képesek az elvárt szavazatmennyiség leszállításának céljából"

Krumplisztánban a mesterségesen szegénységben tartott emberek nyomora könnyedén politikai haszonra váltható, és úgy tűnik, azt, hogy a folyamat gördülékeny legyen, bizonyos csoportok is segítik. A néppárti Jobbik politikusa, Ander Balázs megdöbbentő dolgokról mesélt portálunknak.

"Tudjuk jól, hogy a közmegvetés által övezett szabadulóbulik sztárjai, a sajátjaikat is terrorban tartó, azokra csak szégyent hozó borsodi uzsorás- és egyéb maffia illusztris tagjai sok mindenre képesek az elvárt szavazatmennyiség leszállításának céljából. Ezeknek a masszívan bűnözésre szocializálódott kétes alakoknak nyilván nem tetszik, hogy a cigányságon belül nem mindenki táncol úgy, ahogy ők fütyülnek, és nem mindenki adja a szavazatát egy zsák krumpliért" - mondta Ander, majd leszögezte: 

Mi egész biztos, hogy nem kötünk velük semmiféle szövetséget. Viszont mindig baráti jobbot fogunk nyújtani azoknak a becsületes cigányembereknek, akik gyermekeik jövőjét a tanulásban és a munkában látják, és akik - bármelyik párt szavazójaként - építeni szeretnék ezt az országot. 

Az ellenzéki párt oktatási szakpolitikusa hozzátette, köszönik a borsodi cigányok szavazatait is. Ander szerint ugyanis jöttek tőlük is voksok, még ha ezzel ki is vívták egyes helyi kiskirályok rosszallását

"Az én tarsolyomban is van olyan üzenet tőlük, amiben kifejezik a választási eredmény miatti csalódottságukat, de egyben rettegve kérik, hogy ne csak a nevüket, de a települést se említsük, ahol élnek. Itt tartunk. Ezért is szeretnénk egy félelem nélküli, érdemelvű, szabad társadalmat, ahol nem kell azoknak félniük, akik szabadon akarják gyakorolni választójogukat. Ahol az ellenzéki szavazók nem lesznek szemmel tartva, lerasszistázva, leárulózva" - fogalmazott a Jobbik politikusa. 

A portálunkhoz eljuttatott képek arról tanúskodnak, vannak olyan "elemek", akik nem tűrik az ellenvéleményt, ahogyan természetesen azt sem, ha valaki nem akaratuknak, egészen pontosan az őket irányítók akaratának megfelelően voksol, és szó szerint bármire képesek, hogy a velük szövetkező hatalom, és annak embere nyerjen egy adott választáson. Aki pedig nem ért egyet velük, vagy nem engedelmeskedik, az nem sok jóra számíthat. 

Ezt és a már önmagában választási csalással felérő brutális médiatúlsúlyt figyelembe véve az ellenzék a vasárnapi időközi választáson elért eredményre valóban büszke lehet. Az alábbi, azóta már eltávolított Facebook-bejegyzések ugyanattól a  fejpénzt osztogató, százakat toborzó, nagydarab fiatalembertől származnak, aki tetteivel a közösségi oldalon dicsekedett, és akinek természetesen profilját és nevét is kitakartuk.

borsodd

borsod_10000

borsodkép

Ha valakinek még mindig nem lenne egyértelmű, hogy a borsodi nehézfiú kinek "toborozta a szavazókat" és kinek az érdekében fenyeget(ett), tekintse meg az alábbiakat! Valószínűleg "Orbán Vigtornak" (sic!) is tetszk.

borsodov

borsod_fenyegetés

borsod

borsodddddddddd