Vágvölgyi Noémi szerint Kocsis Mátéék Orbánnak adták a zsák krumplit, hogy megehesse

A népszerű, szókimondó bloggert a héten arról kérdeztük, vajon mi lett annak a zsák krumplinak a sorsa, amit Jakab Péter, a Jobbik elnöke a miniszterelnöknek szeretett volna átnyújtani, de Noémi akkor sem maradt csendben, amikor a “köz”média volt a téma. 

Zsúrpubi: A rossz nyelvek szerint a borsodi időközi választáson a fideszes jelölt többek között azért nyert, mert krumplit osztottak a választóknak. Jakab Péter, a Jobbik elnöke éppen ezért a parlamentben egy zsák burgonyával lepte meg Orbánt. A fideszes politikusok pedig a testükkel védték a krumplikirályt, miközben Jakab közelített felé. Te szoktál kérni valamit a szavazatodért cserébe? Szerinted mi lett a fideszesekhez kerülő krumpli sorsa? 

Vágvölgyi Noémi: Szerintem oda atáka beles gyurcsánynak (vagyis Noémi olvasatában Orbánnak) etetéskor mernagyon sokat kel enie h még nagyoblegyen készülia 2021es bél mutogato versenyre demár akora h a stadijonnyába se aligfér bele. vagy pedig el aták a vaterán merakor ugy sokat keresnek vele ha ingyen volt és pénzér agyákel ugyis eszt csinájják amugyis el vesznek az enberektöl mindent asztán abol keresnek sok pénszt enis eszt csinallom ha ki megyek asvájcba takarittani egyhétre mertén ingyen vagyok magamnak és magamal takarittok és azér fiszetnek leg job biznisz töllem. denekem nem kelene krunpli mer nemeszek azt mer dijétázok éscsak palejossat eszek a krunpliba meg tullsok szén hidrogén van meg nemis finom mekel hámozni mega bogáris bele megy fuj.  

Mindig el küldöm az smst a be szavazo soba havan de engem nem lehet meg veni krunplival énemvok ojjan lany nekemcsak szoli bérletkel meg pot haj. afehéres házba mindig eszt csinájják egyésznapcsak vitatkoznak egymásal meg pokemonoznak apad alat meg esznekis közbe ésazér kapják a sok fizetést akor énis jelentkezek oda csapatbais tudok dollgozni pl atöbi szméjiségemel deugyis ki küldenének mer magamal beszéllgetek nekik is esztkéne hamár egymásal nem tudnak normallisan. 

krumpli_1 

Zsúrpubi: Jövőre 118 milliárdból gazdálkodhat a "köz"média. Magyarul még több alternatív valóságot sugározhatnak Orbánék az országra. Te mit teszel, ha véletlenül valamelyik propagandacsatornára, mondjuk az M1-re, vagy éppen a TV2-re kapcsolsz? 

V.N.: Visza kabcsolok a mini makszra otlegaláb ojan mesemegy aminek vanis értellme pl amejikbe egyméhecske repked meg beszélgeta hangyákal meg egy hernyovalis anakis töb köze vana valossaghoz. 

közmédia