Kövér László "büdös bunkózása" utána Semjén pszichopatának nevezte Jakab Pétert

Kocsis Máté az első "büdösbunkózásával" már kijelölte, milyen skálán mozoghat majd a közbeszéd a 2022-es kampány felé haladva, a nívót pedig nem csak a nerisztáni hierarchia alsópolcos megmóndóemberei tartják, hanem azóta Kövér László és most Semjén Zsolt is. Igaz, ők is csak ebben a piramisban lehetnek felső polcosok, a proletár posztmunkásőr szint amúgy egyáltalán nem váratlan fordulat a részükről.

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni”

– ezt böfögte ki magából Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórumon, ahol Bayer Zsolt kormánypárti agressziószeleppel és Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok fideszes káderével "beszélgetett".

"Az ön büdös bunkó frakcióvezetője... odanyomul a miniszterelnök elé..." - ezt meg ugye Kövér László mondta egy nappal az 1956-os forradalom emléknapja előtt a Házbizottság ülésén.

Dagadt, agresszív, zsidózó prosztó - így meg a Fidesz-média gerinctelen talpnyalója nyilvánult meg Bíró Lászlóról a borsodi időközi választás után.

Semjén Zsolt már egy ideje olyan magaslatokban képzeli magát, hogy ő mondja meg, ki a jó keresztény, s ki nem az. Az említett megnyilvánulások ugyebár mind a jókeresztényi cselekedetek fennkölt körébe tartozhatnak a KDNP-s képmutatók szerint.

Kár, hogy Semjén Zsolt is az azon megrekedt evolúciójú politikus-faj tagja, mely szerint az ő szent miniszterelnöke és drága párttársai mindenki felett állnak, érinthetetlenek, megbánthatatlanok, kérdőre vonhatatlanok, hibátlanok. Pedig naponta mutatják meg, hogy pont annyit érnek, mint az a zsák krumpli, amit Jakab Péter eléjük rakott.