Czeglédy Csaba a Pesti TV-nek: "Kreténeknek nem nyilatkozom"

A Pesti TV orbáinistái szerint ez "vállalhatatlan viselkedés".

A Riporter, a PestiTV "oknyomozónak" csúfolt, politikai riportműsorába igyekeztek megszóltani a Fidesz által nagyon hosszú ideje elmúltízévet megelőző elmúltnyolcévezésre használt Czeglédy Csabát, de ő nem szeretett volna nyilatkozni. Így inkább lekreténezte Bohár Dánielt, a csatorna munkatársát. Ennek ellenére az többször is próbálkozott, úgyhogy többször lett lekreténezve.

A Riporter Facebook-oldalán mindezt olyan jelzőkkel tették közzé, hogy "Czeglédy vállalhatatlan viselkedése", "Gyurcsányjugend", "DK szinvonal", "túltolt bicikli".

A magyar közbeszéd leírhatatlan szépségű hullámain evezve csak egy dologra lennénk kíváncsiak:

Ha a magyar Országgyűlés elnöke "büdös bunkónak" nevezi egy, a magyar Országgyűlésbe több mint 1 millió választópolgár által bejuttatott párt elnökét, az mit üzen a sajtónak nyilatkozó közszereplőknek? Azt, hogy lehet kreténezni, vagy azt, hogy nem?

Ja, és még annyi, hogy ha a Pesti TV "sztrája", Jeszenszky Zsolt dagadt, agresszív, zsidózó prosztónak nevezi az ellenzék jelöltjét, akire több, mint 16 ezer borsodi ember adta a szavazatát, az azt üzeni, hogy bárki nyugodtan kreténnek nevezheti a Pesti TV dolgozóit, vagy azt, hogy nem?

A kérdések inkább költőiek.