Most épp Nacsa Lőrinc nevezte bunkónak Jakab Pétert

Kocsis Máté az első "büdösbunkózásával" már kijelölte, milyen skálán mozoghat majd a közbeszéd a 2022-es kampány felé haladva, a nívót pedig nem csak a nerisztáni hierarchia alsópolcos megmóndóemberei tartják, hanem azóta Kövér László, Semjén Zsolt és Nacsa Lőrinc is, aki nemrég még az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szekunder szégyen csoportjaiban villantotta meg gerinctelen képmutatófajba való képességeit. Igaz, ők is csak ebben a piramisban lehetnek felső polcosok, a proletár posztmunkásőr szint amúgy egyáltalán nem váratlan fordulat a részükről.

Jakab Péter akkora bunkó, hogy ma felrúgta azt a 30 éves szokást, hogy egy új képviselőnek a frakcióvezetők gratulálnak. Ő (és egyébként senki a Jobbikból) ezt nem tette meg, amikor Koncz Zsófia pár perce letette az esküt. Emberként is megbukott Jakab Péter!

- kurjantotta Facebook-oldalára Nacsa Lőrinc.

A Jobbik valóban nem gratulált tegnap a Krumplikirály által krumplival megválasztott Koncz Zsófiának, hiszen a gratuláció kiérdemléséhez törvényes választas kellene/kellett volna. Nacsa Lőrinc ugyanakkor feljogosítva érezte magát arra, hogy bunkónak nevezze a magyar Országgyűlésbe több mint 1 millió választópolgár által bejuttatott párt elnökét. Úgy tűnik, ez a nívó állt be a kormánypártoknál, akik eddig is Mariana-árok mélységekben tartották a közbeszédet. 

E portálon is számtalanszor felhívtuk már a figyelmet a Fidelitas magasértelmiségi megnyilvánulásaira, de az ifjú kereszténydemokraták is pariban voltak/vannak a korábban Böröcz László vezette kócerájjal. Nekik van Nacsa Lőrincük, akinek lénye legalább annyira ciki, mint Kövér László bajsza vagy Koncz Zsófia olasz zászlós kampánya. Ezt meg is mutatta már az ATV stúdiójában.

Nacsa Lőrinc is azon megrekedt evolúciójú politikus-faj tagja, mely szerint az ő szent miniszterelnöke és drága párttársai mindenki felett állnak, érinthetetlenek, megbánthatatlanok, kérdőre vonhatatlanok, hibátlanok. Pedig naponta mutatják meg, hogy pont annyit érnek, mint az a zsák krumpli, amit Jakab Péter eléjük rakott.